Sharp Objects

7.8 / 10
53 min
Misdaad, Drama, Mysterie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Eerste trailer van HBO-dramaserie Sharp Objects verschenen

HBO introduceerde de eerste trailer van de dramaserie Sharp Objects op zondagavond, voorafgaand aan de langverwachte première van seizoen twee van Westworld.

De serie met Amy Adams, gebaseerd op het boek van Gillian Flynn met dezelfde titel, gaat in juli in première. De miniserie kan gezien worden als de opvolger van Big Little Lies uit 2017, en telt acht afleveringen.De korte preview van Sharp Objects geeft een eerste glimp van Amy Adams als Camille Preaker - een reporter, ontslagen uit een psychiatrisch ziekenhuis en bezig met onderzoek naar twee moorden in haar geboorteplaats. Zij probeert tegelijkertijd een psychologische puzzel uit haar verleden op te lossen, waarbij ze zich te dicht bij de jonge slachtoffers identificeert.

Patricia Clarkson speelt de rol van Camille's moeder. Andere castleden zijn Elizabeth Perkins, Madison Davenport, Chris Messina en nieuwkomer Eliza Scanlen. Net als in het eerste seizoen van Big Little Lies worden alle afleveringen van Sharp Objects geregisseerd door Jean-Marc Vallee.

De uitzendingen van Sharp Objects starten in juli, maar HBO heeft nog geen exacte datum genoemd.
Vorige aflevering
Milk
Milk
01x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_renzoroy
23 apr 2018 07:53 -
Kan gezien worden als de opvolger van Big Little Lies?? Deze serie heeft echt totaal geen connectie met die serie. Toevallig dezelfde regisseur, that's it.
Reageer

Laatste nieuws

Het tweede seizoen van de Amerikaanse sciencefictionserie War of the Worlds (2019) zal begin juni in première gaan.
Vandaag, 16:00
3
HBO Max werkt aan twee komedieseries en een misdaadserie. Colin Firth (Pride and Prejudice (1995)) en Kristin Davis (Bad Teacher) vervullen allebei een hoofdrol.
Vandaag, 15:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Aruanas. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
Dime Quién Soy (Mistress of War) zal eind deze maand verschijnen bij NPO Plus. In juni wordt de serie uitgezonden door NPO 2 en zal daarna verschijnen bij NPO Start.
Vandaag, 09:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 13:00
2
Ook in de week van 5 tot en met 11 april hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 14 van 2021.
Gisteren, 09:00