Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Netflix geeft first-look foto's vrij van het laatste seizoen van Sex Education

Het vierde en laatste seizoen van Sex Education komt volgende maand naar Netflix en de streamingdienst heeft nu de eerste foto's vrijgegeven die laten zien wat de volgende stap is in de serie van Laurie Nunn.

Asa Butterfield, Gillian Anderson, Ncuti Gatwa, Aimee-Lou Wood, Emma Mackey, Connor Swindells, Kedar Williams-Stirling, Mimi Keene, George Robinson, Chinenye Ezeudu, Dua Saleh, Alistair Petrie, Samantha Spiro, Jim Howick, Rakhee Thakrar en Daniel Ings spelen de hoofdrollen in de Britse comedyserie.

13902 Sex Education s4 foto 1

De serie volgt een onhandige tiener genaamd Otis (Butterfield), zijn seksuoloog-moeder (Anderson) en hun vrienden en relaties. Seizoen vier volgt Otis en zijn vrienden terwijl ze zich aanpassen aan het leven op Cavendish Sixth Form College.

Netflix onthulde het volgende over het laatste seizoen, dat op donderdag 21 september verschijnt:

"Na de sluiting van Moordale Secondary staan Otis en Eric nu voor een nieuwe uitdaging - hun eerste dag op Cavendish Sixth Form College. Otis is nerveus over het opzetten van zijn nieuwe kliniek, terwijl Eric bidt dat ze niet weer losers zullen zijn. Maar Cavendish is een cultuurschok voor alle Moordale-studenten - ze dachten dat ze vooruitstrevend waren, maar dit nieuwe college is van een ander niveau. Er is dagelijks yoga in de gemeenschappelijke tuin, een sterk duurzaamheidsgevoel en een groep kinderen die populair zijn omdat ze... aardig zijn?!

Viv is helemaal weg van de studentikoze, niet-competitieve aanpak van de universiteit, terwijl Jackson nog steeds moeite heeft om over Cal heen te komen. Aimee probeert iets nieuws door een kunst A-niveau te nemen en Adam worstelt met de vraag of het reguliere onderwijs wel iets voor hem is. In de VS leeft Maeve haar droom na op de prestigieuze Wallace University, waar ze les krijgt van cultauteur Thomas Molloy. Otis verlangt naar haar, terwijl hij zich aanpast aan het feit dat hij thuis niet het enige kind is en ook niet de enige therapeut op de campus..."

Bekijk hieronder nog meer first-look foto's en de trailer voor Sex Education seizoen vier.

13902 Sex Education s4 foto 2

13902 Sex Education s4 foto 3

13902 Sex Education s4 foto 4

13902 Sex Education s4 foto 5

13902 Sex Education s4 foto 6
Video on youtube
Vorige aflevering
Episode 8
Episode 8
04x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Sex Education