Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Jodie Turner-Smith gecast in vierde seizoen van Sex Education

Sex Education keert binnenkort terug voor het vierde seizoen, en een nieuw gezicht heeft zich bij de cast van de serie gevoegd.

Jodie Turner-Smith onthulde dat ze zich bij de cast van de Netflix-serie heeft aangesloten terwijl ze op de rode loper stond voor de BAFTA-awards.

Ze onthulde ook dat Ncuti Gatwa, een van de acteurs van de serie, persoonlijk belde om haar te vragen om bij de serie te komen. Seizoen vier is Gatwa's laatste seizoen in de serie. De acteur is gecast als de ster van het volgende seizoen van Doctor Who.



Turner-Smith (foto) is bekend van haar rollen als Sgt. Azima Kandie in TNT's The Last Ship en Melantha Jhirl in SyFy's Nightflyers. Toekomstige serierollen zijn in Apple TV's dramaserie Bad Monkey met Vince Vaughn en Michelle Monaghan en Star Wars-serie The Acolyte van Disney+.

De actrice zei het volgende, via Variety:

"Je ziet me misschien wel of niet in een kleine Netflix-serie genaamd Sex Education. Ten eerste waren al mijn scènes met Ncuti Gatwa - waarvoor ik ALLES doe - en hij is mijn favoriete personage in de serie. Dus toen hij me belde en me vroeg om het te doen had ik zoiets van, het kan me niet schelen hoeveel ze betalen ik doe het."

Asa Butterfield, Gillian Anderson, Ncuti Gatwa, Aimee-Lou Wood, Emma Mackey, Connor Swindells, Kedar Williams-Stirling, Mimi Keene, George Robinson, Chinenye Ezeudu, Dua Saleh, Alistair Petrie, Samantha Spiro en Dan Levy spelen ook een hoofdrol in de Britse comedyserie over een onhandige tiener (Butterfield) wiens moeder sekstherapeut is (Anderson).

Eerder werd gemeld dat vier acteurs niet terugkeren naar de serie voor seizoen vier: Simone Ashley, Tanya Reynolds, Patricia Allison en Rakhee Thakrar.

Als de serie een vijfde seizoen krijgt, is Gatwa niet de enige acteur die niet terugkeert. Emma Mackey verlaat de Netflix-serie aan het einde van seizoen vier. Ze zei het volgende tijdens de BAFTA awards:

"Seizoen vijf? Ik heb vorige week net de vierde afgerond! Nee, ik denk niet dat ik in seizoen vijf zal zitten. Ik heb afscheid genomen van Maeve."

Een premièredatum van 2023 voor het vierde seizoen van Sex Education wordt in de toekomst bekendgemaakt.
Video on youtube
Vorige aflevering
Episode 8
Episode 8
04x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Sex Education