Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Trailer voor het laatste seizoen van Sex Education vrijgegeven

Voor de fans van Sex Education is het wachten op het laatste seizoen bijna voorbij. Haal de zakdoeken maar vast tevoorschijn!

In aanloop naar het grote finale-seizoen op donderdag 21 september heeft Netflix de officiële trailer van de serie gedropt, die de wederwaardigheden volgt van studenten van Moordale Secondary School.

Otis Milburn (Asa Butterfield) en Eric Effiong (Ncuti Gatwa) beginnen aan hun nieuwe leven op Cavendish Sixth Form College, dat nog promiscueuzer belooft te zijn dan Moordale.

De trailer hint naar de ontknoping van de 'zullen ze wel, zullen ze niet'-verhaallijn tussen Otis en Maeve Wiley (Emma Mackey), evenals nieuwe relatiestatussen voor andere fanfavorieten.

Sex Education

Gillian Anderson keert terug als sekstherapeut Dr. Jean Milburn, die een nieuwe baby heeft (maar niet zeker weet wie de vader is) en een nieuw avontuur lijkt te zijn begonnen als radiotante. Schitt's Creek-acteurr Dan Levy, die een terugkerende rol heeft als Wiley's leraar in Amerika, is ook te zien in de trailer.

Andere terugkerende acteurs zijn Connor Swindells als Adam Groff, Kedar Willimas-Stirling als Jackson Marchetti, Alistair Petrie als Michael Groff, Mimi Keene als Ruby Matthews, Aimee Lou Weed als Aimee Gibbs, Mikael Persbrandt als Jakob Nyman en Rakhee Thakrar als Emily Sands.

Het derde seizoen van Sex Education is gemaakt door het Britse bedrijf Eleven en had 66,6 miljoen kijkers in de eerste 91 dagen op Netflix.

Hieronder kun je de officiële trailer voor het laatste seizoen van Sex Education bekijken.
Video on youtube
Vorige aflevering
Episode 8
Episode 8
04x08
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Sex Education