Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Dylan Walsh toegevoegd aan laatste seizoen Seal Team in een terugkerende rol

Nip/Tuck-acteur Dylan Walsh is aangetrokken voor een belangrijke terugkerende rol in het komende zevende en laatste seizoen van Paramount+'s militaire drama Seal Team.

Seal Team, met David Boreanaz in de hoofdrol, volgt het professionele en persoonlijke leven van de meest elitaire eenheid van Navy SEALs terwijl ze trainen, plannen en de gevaarlijkste missies met een hoge inzet uitvoeren.Walsh (foto) speelt kapitein Walch. Kapitein Walch is onlangs aangesteld als bevelvoerend officier van DEVGRU. Hij houdt zich aan de regels, maar is ook politiek ingesteld en wordt mogelijk vertroebeld door zijn ambities wanneer hij beslist wat hij met Bravo Team gaat doen.

Neil Brown Jr., AJ Buckley, Toni Trucks en Raffi Barsoumian spelen ook mee.

De serie wordt geproduceerd door CBS Studios en uitgevoerd door Spencer Hudnut, Christopher Chulack, David Boreanaz, Sarah Timberman, Carl Beverly en Mark Owen.

Seizoen zeven gaat in 2024 in première.

Walsh, misschien het best bekend voor zijn hoofdrol in Nip/Tuck, heeft grote terugkerende rollen in drie series tegelijk. Naast zijn aankomende rol in Seal Team, is Walsh ook te zien als Generaal Sam Lane in The CW's Superman & Lois en als burgemeester Pete Chase in Blue Bloods van CBS, dat aan zijn veertiende en laatste seizoen begint.

Zijn andere recente televisierollen omvatten terugkerende rollen in ABC's Whiskey Cavalier en NBC's Law & Order: Special Victims Unit. Zijn filmwerk omvat onder andere The Lake House tegenover Sandra Bullock, Author's Anonymous tegenover Kaley Cuoco, Nobody's Fool tegenover Paul Newman en Congo tegenover Laura Linney.
Vorige aflevering
Fair Winds and Following Seas
Fair Winds and Following Seas
06x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_DennisFT
23 dec 2023 09:52 -
Top serie
Reageer
Seal Team