Scooby-Doo, Where Are You!

7,0 / 10
21 min
Animatie, Kinder
Volg deze serie
Bekijk trailer
7,0 / 10
3seizoenen/41afleveringen/1969 - 2010 
NetwerkABC
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:21 min19692010 (Beëindigd)
Genres:AnimatieKinder
Netwerk:ABC
Scooby-Doo, Where Are You! is een Amerikaanse animatieserie van de zender ABC. De serie ging in première op September 13, 1969.

De eerste wederopstanding van wat is uitgegroeid tot een franchise van soortgelijke series/films. Scooby-Doo is een groot, lief maar angstige Deense dog, die bevriend is met vier Californië middelbare scholieren (Fred, Velma, Daphne en Shaggy). De vier tieners zijn voortdurend op zoek naar mysteries en avonturen. Ze rijden rond in een fel groen busje bekend als de Mystery Machine. Vele avonturen bevatten bovennatuurlijke slechteriken (spoken en monsters). De activiteiten van de slechteriken zijn meestal chantage, diefstal, fraude en andere vormen van corruptie.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 17
Seizoen 2
0 / 8
Seizoen 3
0 / 16

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Scooby-Doo, Where Are You!.

Nieuws (1)

Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 18 tot en met 26 december voor je op een rijtje gezet. Weetjes Weekoverzicht...
27 dec 2017