Scarlet Heart: Ryeo

8.8 / 10
60 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.8 / 10
1seizoenen/20afleveringen/2016 - 2016 
NetwerkSBS
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:60 min20162016 (Beëindigd)
Genres:Fantasy
Netwerk:SBS
Scarlet Heart: Ryeo is een Zuid-Koreaanse fantasyserie van de zender SBS. Deze serie ging in première op 29 augustus 2016.

Wanneer een totale zonsverduistering plaatsvindt, wordt de dame Go Ha Jin van de 21e eeuw terug in te tijd gevoerd. Ze wordt wakker in het lichaam van de 16 jaar oude Hae Soo die leefde in de tijd van Goryeo. Hae Soo is een aristocraat die leeft met Lady Hae, haar nicht die getrouwd is met één van de zonen van Koning Taejo. Ze raakt bevriend met een paar prinsen die haar zorgeloze en verfrissende houding interessant vinden. Terwijl ze weet dat ze zich niet moet bemoeien met de opvolging van de troon, wordt zij per ongeluk toch een pion in de strijd. wanneer een aantal prinsen verliefd op haar worden.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 20
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Scarlet Heart: Ryeo.
Scarlet Heart: Ryeo