Sankarea

6.4 / 10
25 min
Drama, Comedy, Animatie
Volg deze serie
Bekijk trailer
6.4 / 10
1seizoenen/14afleveringen/2012 - 2012 
NetwerkTokyo Broadcasting System
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min20122012 (Beëindigd)
Genres:DramaComedyAnimatie
Sankarea is een Japanse animatieserie van de zender Tokyo Broadcasting System. De serie ging in première op 5 april 2012.

Chihiro Furuya is een mannelijke high school student met een scherpe interesse in zombies, verzamelen van zombie-gerelateerde videogames, films, manga en zelfs om een keer een zombie meisje te zoenen. Als zijn kat Babu dood gaat, probeert hij hem weer tot leven te wekken met een oud manuscript dat een proces beschrijft waardoor je een drankje kan maken om iets weer tot leven te wekken. Op dat moment komt hij een meisje tegen, Rea Sanka, dat is weggelopen van huis. Als ze zelfmoord probeert te plegen, drinkt ze een monster van het drankje om mentor leven te wekken. Maar het drankje is gemaakt van de giftige plant Hydrangea macrophylla, maar toch gaat ze niet dood van het drankje. Na een ruzie met haar vader, valt ze per ongeluk van een klif en gaat dood. Alleen door het drankje wordt ze een zombie dat Hydrangea eet om te overleven. Het verhaal gaat over Chihiro en zijn zombie-vriendin
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 14
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Sankarea.
Sankarea