Saikyō Tank no Meikyū Kōryaku

8,0 / 10
24 min
Anime
Volg deze serie
Bekijk trailer
8,0 / 10
1seizoenen/12afleveringen/2024 - 2024 
NetwerkTokyo Broadcasting System
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:24 min20242024 (Beëindigd)
Genres:Anime
Saikyō Tank no Meikyū Kōryaku is een Japanse animeserie van de zender Tokyo Broadcasting System. De serie ging in première in 2024.

Rud is een tank van de Heldenpartij en zou de hoogste verdediging ooit in de geschiedenis hebben. De partij doet vaak labyrint-invallen, maar voor Rud betekent het meer dan alleen een inval. Om de ziekte van zijn geliefde zus te genezen, gaat hij op zoek naar de wensvervullende schat die misschien wel in die labyrinten verborgen ligt. Maar op een dag schopt de arrogante held hem uit het gezelschap na een mislukte overval, waarbij hij de schuld geeft aan zijn vaardigheden waarvan hij de effecten nog steeds niet kent. Omdat hij nergens anders heen kan en niets te doen heeft, besluit hij terug te keren naar zijn geboorteplaats, waar zijn zus op hem wacht. Onderweg redt hij een meisje dat werd aangevallen door een monster. Onverwacht beschikt dit meisje over een uiterst zeldzame vaardigheid genaamd 'Beoordeling'. Dankzij haar vaardigheid kan Rud de waarheid achter zijn onbekende vaardigheden ontdekken, die zeer krachtige vaardigheden blijken te zijn. Met een verdediging van 9999 en krachtige vaardigheden begint zo het avontuur van de sterkste tank, Rud!
Koop bij Bol

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 12
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Saikyō Tank no Meikyū Kōryaku.
Saikyō Tank no Meikyū Kōryaku