Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
8
Leoni Jansen geeft "Royal Pains - Seizoen 7" een 8.
Geschreven door Leoni Jansen op 5 augustus 2015.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Royal Pains - Seizoen 7

Deze zomer is alweer het zevende seizoen van deze komedieserie uitgezonden. Een kort seizoen van slechts acht afleveringen, wat nadelen en voordelen heeft. Is het mogelijk om in dat kleine aantal afleveringen een volwaardig seizoen neer te zetten zonder dat verhaallijnen worden afgeraffeld en het blijft boeien? Hoe kort ook, ik ben erg blij geworden van dit zevende seizoen. De makers weten de luchtigheid van het begin van de serie terug te halen maar maken het in de tweede helft weer wat mysterieuzer door terug te grijpen op de geheimzinnige activiteiten van landgoedeigenaar Boris (Campbell Scott, Damages).

Het seizoen begint met Hank (Mark Feuerstein, The Hustler) die door zijn vriendin wordt gedumpt. Hank wil graag een gezinnetje en gaat daarom op het versierpad. Hij krijgt van diverse kanten hulp dus dat moet gaan lukken. In hun nieuwe huis werken broertje Evan (Paulo Costanzo, Joey) en zijn vrouw Paige (Brooke D’Orsay, Drop Dead Diva) aan gezinsuitbreiding en dat gaat met de gebruikelijke stress en misverstanden zoals dat alleen bij Evan kan. Divya (Reshma Shetty, Happyish) is nog steeds verwikkeld in een vervelende strijd om de voogdij van haar dochter en ook voor haar liefdesleven is veel aandacht dit seizoen.

Aan het begin van het seizoen zijn de afleveringen op de levens van de karakters gefocust en zijn het losse dokter Hank afleveringen volgens een vast recept. Hank bezoekt een cliënt die een medisch probleem heeft, hij weet niet meteen wat het is maar aan het einde van de aflevering wel en hij redt de cliënt. Het tweede gedeelte geeft een grotere rol voor Evan als deze met Boris samenwerkt om een cliënt met een medisch probleem het land binnen te smokkelen. Het seizoen eindigt met mooie inzichten en vooruitzichten voor alle karakters; niet met een grote cliffhanger maar wel met mogelijkheden voor het volgende seizoen.

Ik heb ook dit seizoen weer met een grote glimlach alle afleveringen gekeken. Ik krijg gewoon goede zin van deze serie en het is een heerlijke snack om in de zomer te kijken tussen alle lange seizoenen door van de series die ik de rest van het jaar gemist heb. Acht afleveringen is net te kort vind ik, met twaalf had je net iets meer van het verhaal kwijt gekund. Dat zou het iets minder erg maken dat ik weer een heel jaar moet wachten, als Royal Pains verslaafde. Gelukkig is een achtste seizoen al aangekondigd en weet ik in elk geval zeker dat ik in 2016 weer van de medewerkers van Hankmed kan genieten.
Volg Royal Pains
Vorige aflevering
Uninterrupted
Uninterrupted
08x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Royal Pains