Romance is a Bonus Book

8.7 / 10
60 min
Drama, Komedie, Romantiek
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.7 / 10
1seizoenen/16afleveringen/2019 - 2019 
NetwerktvN
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:60 min20192019 (Beëindigd)
Netwerk:tvN
Romance is a Bonus Book is een Zuid-Koreaanse romantische dramedy serie van de zender tvN. De serie ging in première op 26 januari 2019.

Cha Eun Ho is een geniale schrijver en de jongste hoofdredacteur ooit bij zijn uitgeverij. Hij is slim en knap. Hij is zelfs aan het werk getemperd, maar hij heeft een warm hart en een redelijke persoonlijkheid. Kang Da Ni was een populaire copywriter, maar dat is ze niet meer. Ze is nu blut en werkloos. Ook al probeert ze een baan te vinden, vanwege haar indrukwekkende carrière en uitstekende opleiding, kan ze geen nieuwe baan vinden. Ten slotte krijgt Kang Da Ni bij een uitgeverij een baan door te liegen over haar achtergrond. Cha Eun Ho is hoofdredacteur bij die uitgeverij. Ze beginnen romantische gevoelens voor elkaar te ontwikkelen
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 16

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Romance is a Bonus Book.