River

7.9 / 10
60 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Reacties

avatar_anonymous
-
14 aug 2016 12:02 -
Geweldige Serie!
Reageer
avatar_Toontje35
9
04 jan 2016 09:42 -
Gave serie. Goed verhaal, prachtige acteerprestaties. Serie die mij ook echt raakte. Boeiend. In mijn Top 5 deze. Dacht eerst een 8 te geven. Is een 9 geworden.
Reageer
avatar_anonymous
-
02 jan 2016 22:54 -
Af! En moet zeggen... Puike serie! Lekker tussendoortje...
Reageer
avatar_anonymous
-
01 jan 2016 14:20 -
Aan begonnen omdat het maar 6 afleveringen had. Kon even geen langere...
Lekker serie die je goed meeneemt in het verhaal. Goed acteerwerk en goed verhaal. Prima sfeer en lekker normaal. Geen fotomodellen serie, maar gewoon van de straat.
Alleen John ziet ze vliegen! Nu is dat leuk hoor, six feet under deed dit ook. Geesten op de achterbank, en kletsen maar. Niet te overdreven, dus ik kan het hebben. maar in afl 4 (spoiler) was het een geest, inbeelding, imaginaire vriend, maar iemand die nog leefde... Viel mij dit op, of lette ik niet goed op...? Was even verwarrend.
Maar ik moet er nog twee, en heb er wel zin in...
Lekkere serie!
Reageer
avatar_gumstarr
8
19 nov 2015 10:43 -
De Sheens, de Krabbees, de Skarsgårds. Ieder land heeft waarschijnlijk wel zo haar acterende vaders en zonen, maar daar waar Martin zich in Amerika momenteel voornamelijk druk maakt over de stand van Charlie’s t-cellen en Jeroen alleen nog maar bij DWDD aanschuift om te praten over het ontstaan van zwarte gaten, de route naar wereldvrede en zijn innige relatie met iedere BN-er die tragisch komt te overlijden, timmert de Skargård familie gewoon stoïcijns aan de weg in hun eigen vakgebied. Zo zagen we Bill recentelijk nog shinen in een nieuw seizoen Hemlock Grove, is Alexander nog een beetje aan het napuffen van al die jaren True Blood en zijn rol in het prachtige en ondergewaardeerde What Maisie Knew en is de patriarch van de familie, Stellan Skarsgård, nu te bewonderen in de nieuwe BBC-serie River. Het mooie is dat Netflix deze aan haar assortiment heeft toegevoegd, dus er staat eigenlijk niks in de weg tussen jou, de bank en je een avondje verliezen in kwalitatief hoogstand kijkvoer. Waar wacht je nog op?!

Detective John River leeft in twee werelden, in die van ons en in de imaginaire wereld die zijn hoofd hem op gezette tijden voorspiegelt. Lekker druk en gezellig zou je denken, maar niets is minder waar. River is wat aan de eenzame kant. Thuis is er niemand die zo nu en dan een warm prakje voor hem klaarmaakt en sinds kort moet hij het op ‘t werk ook nog eens doen zonder de partner waar hij jarenlang mee samen heeft gewerkt. Arme John. Zijn partner, Stevie, is voor zijn ogen neergeknald en John heeft besloten om niet te rusten tot de onderste steen in haar moordzaak boven is. Dat is nog eens toewijding.

Als je bij de één-na-laatste aflevering je al begint af te vragen hoe je het straks zonder John River moet gaan doen, dan weet je dat je met één van de betere series van het jaar te maken hebt. Wie met veel plezier naar de blauwige Nordic Noir zweem keek in series als The Bridge en The Killing, gaat deze ook met open armen ontvangen. River is als een pasta carbonara… Het bestaat uit maar een paar ingrediënten, maar in de juiste volgorde samengevoegd vreet je de vingers er bij op. Het is lekker in al z’n eenvoud. Daarbij zet Skarsgård een vriendelijke reus neer, die je continu over de bol wil aaien om te zeggen dat alles uiteindelijk wel goedkomt. Een bij vlagen ontroerende serie over verlies, pijn en diepgewortelde liefde. Een serie om eens goed voor te gaan zitten met een stokbroodje en een heel goed glas wijn. Ga je geen spijt van krijgen.

www.gumstarr.com
Reageer
avatar_Frodootje
8
27 okt 2015 23:03 -
Inderdaad weer een heerlijke Britse serie. Bij de eerste aflevering twijfelde ik wel sterk of dit iets voor mij was, maar de tweede aflevering is werkelijk fantastisch.
Reageer
avatar_wiggle47
-
16 okt 2015 09:05 -
wederom een prachtige uitgave van de Britten!
Reageer

Laatste reacties op afleveringen

Hieronder staan de laatste reacties bij de afleveringen. Omdat je niet bent ingelogd weten wij niet tot wat je hebt gezien. In verband met spoilers zijn de reacties hieronder vaag gemaakt.. Klik erop om de reactie te lezen.
Er zijn nog geen reacties geplaatst van de afleveringen die jij hebt gezien.