Relic Hunter

7.4 / 10
45 min
Actie, Avontuur
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.4 / 10
3seizoenen/66afleveringen/1999 - 2002 
NetwerkSyndicated
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:45 min19992002 (Beëindigd)
Genres:ActieAvontuur
Netwerk:Syndicated
Relic Hunter is een Canadese actieserie van de zender Syndicated. De serie ging in première op 25 september 1999.

Relic Hunter gaat over Sydney Fox een geschiedenis Professor op de Trinity Universiteit aan de oostkust van de VS. Haar specialiteit is Oude Beschavingen, en zij is een deskundige op het gebied van gebruiken en mythen van historische culturen over de hele wereld. Ze is niet alleen een academici, maar ook een ontdekkingsreiziger c.q. avonturier die over de hele wereld op zoek gaat naar verloren geschriften, kunstvoorwerpen, verdwenen steden en graftombes. Ze vindt de meest vreemde verloren gewaande voorwerpen vergezeld door haar assistent Nigel. Haar enorme kennis van het mysterieuze, gecombineerd met haar beheersing van diverse martial-arts vechttechnieken en haar vindingrijkheid stellen haar in staat zichzelf uit diverse moeilijke situaties te redden.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 22
Seizoen 2
0 / 22
Seizoen 3
0 / 22

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Relic Hunter.

Nieuws (2)

Het wekelijkse overzicht van wat er de komende zeven dagen aan nieuwe series en seizoenen te zien is op de Vlaamse televisiezenders.
25 sep 2018
1
Weekoverzicht van 9 januari tot en met 15 januari * Weetjes: -Netflix heeft nu definitief aangekondigd dat Jessica Jones, Daredevil en Luke Cage als series pas in 2018 zullen terugkeren. Maar de fans hoeven niet lang...
16 jan 2017
1

Vergelijkbare series

Warehouse 13
3 stemmen
Lost
1 stem
Dollhouse
1 stem
The Event
1 stem