ReBoot

7.8 / 10
23 min
Sciencefiction, Animatie, Kinder
Volg deze serie
7.8 / 10
4seizoenen/47afleveringen/1994 - 2011 
NetwerkYTV
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:23 min19942011 (Beëindigd)
Netwerk:YTV
ReBoot is een Canadese animatieserie van de zender YTV. De serie ging in première op 10 september 1994.

Welkom in de stad van Mainframe, een computersysteem bewoond door binomes en sprites die gaan over hun bedrijf, proberen alles soepel te houden. Helaas, ze leven onder de constante dreiging van de gebruiker, wiens spelletjes wrak ravage als er niets aan, en de virussen Hexadecimaal en Megabyte, die proberen om de kracht van de kern van het systeem te krijgen, zodat ze zichzelf over het hele net kunnen verspreiden. Dat is waar de beveiliger, Bob, voor is. Gewapend met het veelzijdige key-functie "Glitch" doet hij zijn best om de burgers veilig te houden.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 13
Seizoen 2
0 / 10
Seizoen 3
0 / 16
Seizoen 4
0 / 8

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie ReBoot.

Nieuws (1)

Wie heeft ondanks het weer het hele weekend besteed om te kijken naar het derde seizoen van Orange Is the New Black? En heb je dan tussen door even de tijd genomen om te kijken naar de seizoenfinale van Game of...
15 jun 2015
6