Profiler

7.4 / 10
44 min
Misdaad
Volg deze serie
7.4 / 10
4seizoenen/83afleveringen/1996 - 2000 
NetwerkNBC
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:44 min19962000 (Beëindigd)
Genres:Misdaad
Netwerk:NBC
Profiler is een Amerikaanse misdaadserie van de zender NBC. De serie ging in première op 21 september 1996.

Profiler begint met de terugkeer van Samantha Waters naar het VCTF-team van de FBI, waar ze enkele jaren geleden stopte wegens de dood van haar man. Deze werd vermoord door de verdachte (Jack-off-all-trades) in een zaak waaraan Sam werkte, en hij zag haar als zijn ultieme tegenstander, de enige die in zijn buurt zou komen. Hij ging haar stalken en dit mondde uit in de dood van Tom Waters. Sam stopte bij de FBI, maar werd jaren later gevraagd voor hulp, terwijl ze op het platteland met een vriendin en haar dochter woonde. Zo keerde ze terug, en dit is ook Jack niet ontgaan.

De obsessie van Jack zorgt voor spanning op de werkvloer, en hij gaat verder met zijn spel, waarin Sam de hoofdrol speelt. Jack wilt het liefst alle naasten van Sam uit de weg ruimen, en uiteindelijk Sam voor zichzelf hebben.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 22
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 20
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 21
Seizoen 3
Seizoen 4
0 / 20
Seizoen 4

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Profiler.

Vergelijkbare series

Dexter
3 stemmen
Millennium
2 stemmen
Friends
1 stem
Lost
1 stem
Profiler