Prisoners of War

7.7 / 10
50 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.7 / 10
2seizoenen/24afleveringen/2010 - 2012 
Netwerkקשת
De serie is beëndigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Ziggo
Looptijd:50 min20102012 (Beëindigd)
Genres:Drama
Netwerk:קשת
Prisoners of War is een Israëlische dramaserie van de zender קשת. De serie ging in première op 6 maart 2010.

In deze serie zien we hoe twee ex-militairen worstelen met hun terugkeer naar een normaal leven na 17 jaar onderworpen te zijn geweest aan fysieke en mentale wreedheden in krijsgevangenschap. Wanneer Nimrode en Uri samen met hun overleden kameraad Amiel thuiskomen, zien velen hen als helden. Maar voor de twee is opnieuw integreren in hun gezin en hun gemeenschap een worsteling. Hun vrouwen hebben al die jaren ook een eigen leven geleid en hun kinderen zijn zelfs vreemden voor hen. Het leger ziet hen als waardevolle bronnen van informatie over de vijand en ondervraagt de twee daarom uitgebreid. Daarbij begint het er al gauw op te lijken dat er meer speelt dan alleen het persoonlijke drama van de mannen. Er wordt een onderzoek gestart om te bepalen wie de twee in werkelijkheid zijn en welke verborgen motieven ze zouden kunnen hebben en waar hun loyaliteit ligt. Deze serie vormde de basis van de succesvolle Amerikaanse serie Homeland.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 2
0 / 14

Recensies (2)

Prisoners of War - Seizoen 2 (DVD)

8.5

Prisoners of War - Seizoen 1

8.5

Nieuws (5)

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
do 9 april
5
De thrillerserie The Spy vertelt het schokkende, waargebeurde verhaal van de Israëlische meesterspion Eli Cohen, die in de jaren 60 in de Syrische overheid infiltreerde.
29 aug 2019
De thrillerserie The Spy vertelt het schokkende, waargebeurde verhaal van de Israëlische meesterspion Eli Cohen, die in de jaren 60 in de Syrische overheid infiltreerde.
15 aug 2019

Populaire reacties (1)

9
06 apr 2015
Wat een geweldig goede serie! Die zal ik niet snel vergeten en deze serie zal me nog lang bezig houden.

Vergelijkbare series

Homeland
2 stemmen
Fauda
2 stemmen
Dexter
1 stem
Lost
1 stem
Fringe
1 stem