Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Pretty Little Liars: Summer School binnenkort op Streamz te zien

Na de aangrijpende gebeurtenissen van Pretty Little Liars: Original Sin, worden de Pretty Little Liars geconfronteerd met een lot dat erger is dan de dood - zomerschool.

Millwood High is echter niet het enige dat hun leuke zomerbaantjes en liefdeslevens in de weg staat. Een nieuwe schurk, die al dan niet een connectie heeft met A, is naar de stad gekomen en gaat ze allemaal op de proef stellen.

15214 Pretty Little Liars: Summer School foto 1

De achtdelige vervolgserie Pretty Little Liars: Summer School gaat op vrijdag 10 mei van start met twee afleveringen, gevolgd met wekelijks een nieuwe aflevering.

Bailee Madison, Chandler Kinney, Zaria, Malia Pyles, Maia Reficco, Mallory Bechtel, Sharon Leal, Alex Aiono, Jordan Gonzalez en Elias Kacavas hernemen hun rol voor het tweede seizoen.

De serie is gemaakt, geschreven en uitvoerend geproduceerd door Roberto Aguirre-Sacasa en Lindsay Calhoon Bring. Marlene King, die de originele Pretty Little Liars-serie ontwikkelde, is uitvoerend producent van dit nieuwe seizoen.

Aguirre-Sacasa's Muckle Man Productions en Alloy Entertainment produceren, in samenwerking met Warner Bros. Television. Leslie Morgenstein en Gina Girolamo van Alloy en Michael Grassi zijn ook uitvoerend producenten.

Hieronder kun je nog meer foto's en de trailer voor Pretty Little Liars: Summer School bekijken.

15214 Pretty Little Liars: Summer School foto 2

15214 Pretty Little Liars: Summer School foto 3

15214 Pretty Little Liars: Summer School foto 4

15214 Pretty Little Liars: Summer School foto 5
Video on youtube
Vorige aflevering
Chapter Fourteen: When a Stranger Calls Back
Chapter Fourteen: When a Stranger Calls Back
02x04
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Pretty Little Liars: Original Sin