Pretty Little Liars: Original Sin

7.7 / 10
50 min
Drama
Volg deze serie
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen voor Pretty Little Liars: Original Sin

HBO Max heeft besloten om de spin-off serie Pretty Little Liars: Original Sin te vernieuwen met een tweede seizoen.

Het goede nieuws komt niet lang nadat het eerste seizoen is geëindigd. Het eerste seizoen van tien afleveringen ging in juli 2022 in première en eindigde in augustus 2022.

"We zijn enorm enthousiast om door te gaan met het vertellen van verhalen met onze geweldige groep kleine leugenaars - het verkennen van hun vriendschappen, hun romances, hun geheimen en hun status als schreeuwkoninginnen!", aldus makers Roberto Aguirre-Sacasa en Lindsay Calhoon Bring. "Eeuwige dank aan de fans die deze nieuwe horrorversie van Pretty Little Liars hebben omarmd - die we natuurlijk zullen voortzetten - en ook aan onze partners bij HBO Max, Warner Bros. Television en Alloy Entertainment."


De vierde serie in de franchise Pretty Little Liars, Pretty Little Liars: Original Sin, speelt zich af twee decennia nadat een reeks tragische gebeurtenissen het arbeidersstadje Millwood bijna uit elkaar scheurde. Een ongelijksoortige groep tienermeisjes wordt gekweld door een onbekende aanvaller die hen wil straffen voor een geheime zonde die door hun ouders is begaan, maar ook voor hun eigen zonden.
Video on youtube
Vorige aflevering
Chapter Ten: Final Girls
Chapter Ten: Final Girls
01x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_seriefan90
17 sep 2022 15:55 -
super leuk nieuws ik vind deze serie persoonlijk beter dan de originele serie. De meiden zijn ook veel leuker hier dan in de originele serie kan niet wachten op seizoen 2.
Reageer
Pretty Little Liars: Original Sin