Pretty Little Liars: Original Sin

-
50 min
Drama
Volg deze serie
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Premièredatum voor Pretty Little Liars: Original Sin

HBO Max heeft een premièredatum aangekondigd voor Pretty Little Liars: Original Sin, de spin-off van Pretty Little Liars.

De streamingdienst heeft ook een trailer uitgebracht voor de serie, met Bailee Madison, Chandler Kinney, Zaria, Malia Pyles en Maia Reficco als de nieuwe generatie leugenaars.

HBO Max heeft in een persbericht meer onthuld over de nieuwe serie.

'De Max Original-serie, Pretty Little Liars: Original Sin, zal op donderdag 28 juli in première gaan met de eerste drie afleveringen van een tien afleveringen eerste seizoen. Op 4 en 11 augustus volgen twee nieuwe afleveringen, de laatste drie afleveringen op 18 augustus.

Uitvoerend geproduceerd en geschreven door Roberto Aguirre-Sacasa (Riverdale, Chilling Adventures of Sabrina) en co-executive geproduceerd en geschreven door Lindsay Calhoon Bring (Chilling Adventures of Sabrina), introduceert deze donkere kijk op het tienermelodrama een nieuwe generatie Liars die wordt gekweld door A - een gemaskerde moordenaar die vastbesloten is hen te straffen voor de zonden van hun moeders, evenals die van henzelf.


Twintig jaar geleden scheurde een reeks tragische gebeurtenissen het arbeidersstadje Millwood bijna uit elkaar. Nu, in de huidige tijd, wordt een ongelijksoortige groep tienermeisjes - een gloednieuwe set Little Liars - gekweld door een onbekende aanvaller en moeten ze boeten voor de geheime zonde die hun ouders twee decennia geleden hebben begaan... In het donkere, coming-of-age, horror-getinte drama Pretty Little Liars: Original Sin, bevinden we ons mijlenver verwijderd van Rosewood, maar binnen het bestaande Pretty Little Liars-universum - in een gloednieuwe stad, met een nieuwe generatie van Kleine leugenaars.

Cast: Bailee Madison, Chandler Kinney, Zaria, Malia Pyles en Maia Reficco schitteren als onze nieuwe generatie Liars. In de serie spelen ook Mallory Bechtel, Sharon Leal, Elena Goode, Lea Salonga, Eric Johnson en Alex Aiono een rol.
Video on youtube
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Pretty Little Liars: Original Sin