Poldark

8.4 / 10
55 min
Drama, Romantiek, Historie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Poldark krijgt een vijfde seizoen

Seizoen vijf van Poldark is een feit.

De historische serie Poldark, die zich afspeelt in Cornwall, krijgt een vijfde seizoen. Dat maakte Eleanor Tomlinson via Instagram bekend. Eleanor, die in Poldark de rol van Demelza vertolkt maakte het heuglijke nieuws via een video bekend. "I can confirm that we are going to make series five of Poldark", vertelt ze enthousiast in de video. Het bericht komt op de dag van de screening van de eerste aflevering van het vierde seizoen, die gisteravond plaats vond.

Al eerder gaf Aidan Turner aan dat de schrijvers werkten aan een vijfde seizoen, en eventueel een zesde. Volgens Turner was het vanaf het begin de bedoeling om de serie uit vijf seizoenen te laten bestaan. BBC One maakte gisteren bekend dat het vierde seizoen van Poldark snel te zien zal zijn bij die zender. Eerder zou de serie pas rond de zomer verschijnen, maar er gaan geruchten dat de eerste aflevering al ergens in mei te zien zal zijn.
Vorige aflevering
Episode 8
Episode 8
05x08
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

The Dark Crystal: Age of Resistance is door Netflix gecanceld. Er zal geen tweede seizoen van de Amerikaanse fantasieserie verschijnen bij de streamingdienst.
Gisteren, 13:00
2
De leukste website van Nederland, MijnSerie is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.
maandag, 13:00
DC Universe zal vanaf begin 2021 verder gaan als stripboekenplatform DC Universe Infinite. HBO Max neemt series over van DC Universe en vernieuwt Harley Quinn.
maandag, 12:00
2
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 11:00
De 72ste jaarlijkse uitreiking van de Primetime Emmy Awards zijn zondag 20 september 2020 uitgereikt. De uitreiking van de belangrijkste televisieprijzen werd een hybride virtuele ceremonie genoemd gepresenteerd door Jimmy Kimmel.
maandag, 10:00
3
Ook in de week van 14 – 20 september 2020 hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 38.
maandag, 09:00