Planet Earth

8.6 / 10
48 min
Documentaire
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.6 / 10
1seizoenen/11afleveringen/2006 - 2006 
NetwerkBBC Earth
De serie is beëndigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:48 min20062006 (Beëindigd)
Netwerk:BBC Earth
Planet Earth is een Engelse documentaire van de zender BBC. De serie ging in première op 5 maart 2006.

Planet Earth is het epische, meeslepende verhaal van het leven op aarde. Van de grootste rivieren tot de hoogste bergen, van verborgen ondergrondse grotten tot uitgestrekte woestijnen: deze serie neemt je mee op een onvergetelijke reis langs de meest extreme leefomgevingen van dieren.

Meer dan vijf jaar filmen, op tweehonderd locaties: Planet Earth is niets minder dan het ultieme portret van onze aarde. Een monumentale documentaireserie waarin zeldzame gebeurtenissen, onmogelijke locaties en intieme momenten van dieren zijn vastgelegd.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 11

Recensies (1)

Planet Earth - Complete serie

Nieuws (3)

The Guardian heeft een lijst gemaakt van de 100 beste series die van 1997 tot heden zijn of worden uitgezonden.
26 sep 2019
10
Chernobyl is een Amerikaanse miniserie van de Amerikaanse zender HBO en het Britse Sky. De serie ging van start op 6 mei 2019. De vijfde en laatste aflevering verscheen op 3 juni.
9 jun 2019
9
Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom. Wij hebben...
8 feb 2018

Vergelijkbare series