Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

BBC America en AMC+ geven voorproefje op terugkeer voor derde seizoen van Planet Earth

Seizoen drie van de serie Planet Earth komt binnenkort naar BBC America en AMC+ en er is nu een trailer met nieuwe beelden vrijgegeven.

Bereid je voor op nog een verbluffende blik op de planeet en de natuur in Planet Earth III. Sir David Attenborough is teruggekeerd om het achtdelige seizoen te vertellen, dat ergens dit jaar van start zal gaan. Het tweede seizoen, Planet Earth II, werd zeven jaar geleden uitgebracht.

14115 Planet Earth III

BBC America onthulde meer over Planet Earth III in onderstaand persbericht:

"Om Planet Earth III te lanceren, het derde deel in de zeer gewaardeerde en multi-Emmy Award-winnende serie Planet Earth, hebben BBC America en BBC Studios vandaag een uitgebreide first-look trailer vrijgegeven, begeleid door een lied gemaakt en uitgevoerd door Academy Award-winnende componist Hans Zimmer, Mercury Prize genomineerde singer songwriter RAYE, en Brit-winnende en Grammy Award-genomineerde band Bastille, in samenwerking met Emmy en BAFTA Award-winnende componist collectief Bleeding Fingers Music.

Uitvoerend geproduceerd door Emmy Award-winnaar Mike Gunton (Planet Earth II, Dynasties II) en geproduceerd door Emmy Award-genomineerde Matt Brandon (Cities: Nature's New Wild), verzorgt gerenommeerd natuuronderzoeker en drievoudig Emmy Award-winnaar Sir David Attenborough (Planet Earth II, Blue Planet II, Frozen Planet II) het commentaar bij de achtdelige baanbrekende cinematografische serie dat later dit jaar in première gaat op BBC America en AMC+

De uitgebreide trailer bevat de gloednieuwe track Mother Nature met prachtige meeslepende teksten geschreven en uitgevoerd door RAYE, gecombineerd met de betoverende zang van Bastille-frontman Dan Smith, die het ontzag, de schoonheid, de kwetsbaarheid en de veerkracht van de aarde weerspiegelen, onderwerpen die gedurende de serie worden belicht. De verbluffende beelden in de uitgebreide trailer geven ons een verleidelijke glimp van de buitengewone dieren van over de hele wereld die in de serie te zien zullen zijn, waaronder een luipaard dat een verbazingwekkende sprong van vijftien meter maakt in Zuidelijk Afrika, een wilde neushoorn die door de drukke straten van een Nepalese stad rent en een massa springende boomkikkers in de Costa Ricaanse jungle, allemaal gefilmd tijdens dit vijfjarige project.

Zeven jaar na het baanbrekende, met een Emmy en BAFTA Award bekroonde Planet Earth II, zal het langverwachte Planet Earth III over de continenten reizen en de wonderen van onze planeet onthullen. Deze betoverende serie zal nog nooit eerder vertoond gedrag laten zien en duikt diep in de verhalen en dierlijke karakters die de nieuwe uitdagingen weerspiegelen waarmee wilde dieren worden geconfronteerd in onze moderne, drukke wereld. De serie belicht ook de groeiende noodzaak om de natuur te behouden en te herstellen. In de laatste aflevering zullen kijkers kennismaken met een aantal van de toegewijde 'helden' over de hele wereld die hun leven op het spel zetten om de wilde dieren en de kritisch belangrijke ecosystemen van Planet Earth te beschermen.

Planet Earth III is een BBC Studios Natural History Production in coproductie met BBC America, ZDF en France Televisions in samenwerking met The Open University voor BBC. De uitvoerende producent is Mike Gunton en de serie producent is Matt Brandon. BBC Studios verzorgt de wereldwijde distributie."

Hieronder kun je de trailer voor Planet Earth III bekijken. Een premièredatum voor 2023 wordt binnenkort aangekondigd.
Video on youtube
Vorige aflevering
Ocean Deep
Ocean Deep
01x11
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Futsudo
03 okt 2023 13:29 -
Als natuurliefhebber kijk ik zeker uit naar het derde seizoen van Planet Earth met de legendarische stem van Sir David Attenborough kijkend naar de schoonheid van de wereld.
Reageer
Planet Earth