Picnic at Hanging Rock

6.9 / 10
50 min
Miniserie
Volg deze serie
Bekijk trailer
6.9 / 10
1seizoenen/6afleveringen/2018 - 2018 
NetwerkShowcase
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:50 min20182018 (Beëindigd)
Genres:Miniserie
Netwerk:Showcase
Picnic at Hanging Rock is een Australische mini-serie van de zender Showcase. De serie ging in première op 6 mei 2018.

Op Valentijn gaan de leerlingen van Appleyard College op stap naar Hanging Rock. Daar zullen ze een picknick houden. Vier meisjes gaan samen een wandeling maken, maar slechts een van hen keert terug naar de groep.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6

Recensies (2)

Picnic at Hanging Rock - Seizoen 1 (DVD)

7.5

Picnic at Hanging Rock - Complete serie

4

Nieuws (10)

De Britse dramaproducent Three Tables Productions werkt samen met Fremantle aan de ontwikkeling van de mysterieuze thrillerserie The Robber Baron's Daughter.
20 nov 2019
De rechten op de fantasyserie The Lord of the Rings werden vorig jaar door Amazon verworven en het zal naar verwachting een van de duurste televisieseries ooit worden. Volgens de geruchten kost de serie circa $ 500 miljoen.
23 jul 2019
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag gaan we je op de hoogte houden van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
22 jul 2019

Vergelijkbare series

Dexter
1 stem
Lost
1 stem
Fringe
1 stem