Philharmonia

9,0 / 10
50 min
Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
9,0 / 10
1seizoenen/6afleveringen/2019 - heden
NetwerkFrance 2
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:50 min2019 - heden
Genres:Thriller
Netwerk:France 2
Philharmonia is een Franse thrillerserie van de zender France 2. De serie ging in première op 23 januari 2019.

Hélène is terug in Parijs om na 20 jaar de leiding te nemen van Philharmonia, een nationaal orkest in beroering sinds de plotse dood van zijn vorige dirigent. Ingehuurd tegen het advies van de regisseur en muzikanten, heeft Hélène, een vrouw met ongewone methodes, één seizoen om haar waarde
te bewijzen en een orkest te redden dat bekend staat als "de maestro killer". Hélène heeft geen tijd te verliezen - ze leeft elke dag alsof haar de laatste was. Ze vervangt meteen de eerste viool, de pijler van het orkest, met een 20-jarige tutti-speler uit de derde rij die Hélène herinnert aan een jongere versie van haarzelf: muziek is haar hele wereld, passie is haar drijvende kracht. Ze is vastbesloten om van dit jonge talent met viool haar opvolger te maken. Maar wat kan ze doorgeven als het enige wat ze wil doen breken met haar verleden is?
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Philharmonia.

Vergelijkbare series

24
1 stem
Dexter
1 stem
Heroes
1 stem
Friends
1 stem
Lost
1 stem