Peep Show

7.9 / 10
25 min
Comedy
Volg deze serie
7.9 / 10
9seizoenen/54afleveringen/2003 - 2015 
NetwerkChannel 4
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min20032015 (Beëindigd)
Genres:Comedy
Netwerk:Channel 4
Peep Show is een Britse komedieserie van de zender Channel 4. De serie ging in première op 19 september 2003.

Peep Show volgt het veelal seksueel gefrustreerde leven van twee mannen van achterin de 20, Mark Corrigan en Jeremy ("Jez"). Ze kennen elkaar van de (fictionele) Universiteit van Dartmouth en delen nu een appartement in Croydon, Zuid-Londen.

Mark werkt in de financiële wereld en is succesvol, maar hij heeft problemen in de omgang met mensen en ziet het leven somber in. Hij raakt regelmatig in ongemakkelijke situaties waar hij vaak vernederd wordt. Jeremy, die aan het begin van de eerste aflevering de relatie met 'Big Suze' uitmaakte, huurt een kamer in Marks appartement. Hij heeft een meer optimistische kijk op het leven dan Mark, maar zijn muzikale talent is nog niet erkend, en hij is niet zo populair of aantrekkelijk als hij wel zou willen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 6
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 6
Seizoen 3
Seizoen 4
0 / 6
Seizoen 4
Seizoen 5
0 / 6
Seizoen 5
Seizoen 6
0 / 6
Seizoen 6
Seizoen 7
0 / 6
Seizoen 7
Seizoen 8
0 / 6
Seizoen 8
Seizoen 9
0 / 6
Seizoen 9

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Peep Show.

Populaire reacties (1)

avatar gumstarr
8
8 Mei 2014
Mark en Jez rocken samen een man cave. Een hele karige man cave, maar toch. Hun levensgeluk is in z’n geheel afhankelijk van de aandacht die ze krijgen van ‘t vrouwelijk schoon. Jez is een mislukte muzikant, maar weet ondanks dat toch nog aardig wat mevrouwen aan de haak te slaan. Mark? Mark is een totaal ander verhaal. Mark heeft al z’n pijlen gericht op z’n collega Sophie. Het probleem is alleen dat iedere keer als zij samen zijn het nog ongemakkelijker en gênanter wordt dan Hans Kraaij Jr. bij een gemiddelde aflevering van Voetbal International. Voor de voetballeken onder jullie, het wordt niet veel gênanter dan een gemiddelde aflevering van Voetbal International met Hans Kraaij Jr. Nou ja, los van Mark en Sophie samen in dezelfde ruimte dus.

Laat überdroge humor maar aan de Britten over. Deed je bijvoorbeeld grinniken en knorren bij The Office, dan ga je deze ook wel op prijs stellen. Het zijn hapklare brokken van 20 minuten per pop, dus met een uurtje vrijaf timmer je er zo drie stuks doorheen. Gelukkig maar, want Peep Show telt acht seizoenen, dus daar ben je wel even zoet mee. Chuckle away!

Vergelijkbare series

Peep Show