Party of Five

7.5 / 10
43 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Meer bekend over acteurs in Party of Five

Er komt een remake van de serie Party of Five waarvan het origineel van 1994 tot 2000 liep. Party of Five gaat over vijf ouderloze broers en zussen. Freeform en Sony Pictures Television werken momenteel aan een pilot voor de remake.

In de originele serie waren de ouders omgekomen bij een auto-ongeluk. In de nieuwe serie is het plot iets anders, daarin worden de ouders van een stel kinderen onverwacht gedeporteerd naar Mexico. De serie wordt gemaakt door de originele schrijvers van Party of Five.

Gisteren heeft Freeform de vier acteurs bekend gemaakt die meedoen aan de pilot. Brandon Larracuente, Emily Tosta, Niko Guardado en Elle Paris Legaspi zullen de rollen van de broers en zussen van op zich nemen: Emilio, Lucia, Beto en Valentina. Zij hebben de grootste problemen om samen te leven als een familie nadat hun ouders zijn gedeporteerd.

6479 Partyof5Acteurs

Party of Five werd in het verleden in de Verenigde Staten uitgezonden door FOX in 142 afleveringen van zestig minuten per stuk, inclusief reclame. De serie won in 1996 de Golden Globe voor beste dramaserie en werd hiervoor in 1997 nogmaals genomineerd.

In 1999 is een spin-off gemaakt van de serie, genaamd Time of Your Life. Deze draaide om Sarah, die in New York haar vader ging zoeken, maar werd na 21 afleveringen stopgezet.
Vorige aflevering
...That Ends Well (2)
...That Ends Well (2)
06x24
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Eind 2021 zal de serie die gebaseerd is op het boek van David Kirby in productie gaan bij de Fremantle bedrijven The Apartment en Castlefield.
Vandaag, 09:00
Amazon Prime Video heeft goed nieuws voor alle fans van The Americans en alle mensen die de serie nog op hun wensenlijst hebben staan.
Gisteren, 16:00
2
Het allerlaatste derde seizoen van de familie dramedy Find Me in Paris zal in november bij Videoland verschijnen.
Gisteren, 15:00
HBO heeft The Son besteld, een seriebewerking van het boek gelijknamige boek van Jo Nesbo. Jake Gyllenhaal zal een van de hoofdrollen vervullen.
Gisteren, 14:00
1
HBO heeft een extraatje in petto voor de fans van de Emmy Award winnaar Euphoria.
Gisteren, 13:00
5
FOX heeft vier terugkerende dramaseries op de rol staan voor de eerste maand van 2021.
Gisteren, 12:00
2