Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Meer bekend over acteurs in Party of Five

Er komt een remake van de serie Party of Five waarvan het origineel van 1994 tot 2000 liep. Party of Five gaat over vijf ouderloze broers en zussen. Freeform en Sony Pictures Television werken momenteel aan een pilot voor de remake.

In de originele serie waren de ouders omgekomen bij een auto-ongeluk. In de nieuwe serie is het plot iets anders, daarin worden de ouders van een stel kinderen onverwacht gedeporteerd naar Mexico. De serie wordt gemaakt door de originele schrijvers van Party of Five.

Gisteren heeft Freeform de vier acteurs bekend gemaakt die meedoen aan de pilot. Brandon Larracuente, Emily Tosta, Niko Guardado en Elle Paris Legaspi zullen de rollen van de broers en zussen van op zich nemen: Emilio, Lucia, Beto en Valentina. Zij hebben de grootste problemen om samen te leven als een familie nadat hun ouders zijn gedeporteerd.

6479 Partyof5Acteurs

Party of Five werd in het verleden in de Verenigde Staten uitgezonden door FOX in 142 afleveringen van zestig minuten per stuk, inclusief reclame. De serie won in 1996 de Golden Globe voor beste dramaserie en werd hiervoor in 1997 nogmaals genomineerd.

In 1999 is een spin-off gemaakt van de serie, genaamd Time of Your Life. Deze draaide om Sarah, die in New York haar vader ging zoeken, maar werd na 21 afleveringen stopgezet.
Vorige aflevering
...That Ends Well (2)
...That Ends Well (2)
06x24
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Party of Five