Party of Five

7.5 / 10
43 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Freeform bestelt serie van reboot Party of Five

Na de pilot van de reboot van de dramaserie Party of Five is het nu officieel: er komt een nieuw seizoen.

De dramaserie Party of Five kreeg in oktober 2018 al een pilot bestelling en toen werd er ook bekend gemaakt welke acteurs er mee zouden werken aan deze pilot. Maar eigenlijk wordt er al langer gesproken over een reboot. Freeform had in januari 2018 al aangekondigd plannen te hebben voor de serie die oorspronkelijk bij FOX is uitgezonden.

De reboot krijgt afleveringen van een uur en zal de vijf Acosta kinderen volgen als ze proberen te navigeren door het dagelijks leven en proberen te overleven als een familie nadat hun ouders worden teruggestuurd naar Mexico. “Party of Five laat zien hoe belangrijk familie kan zijn in moeilijke tijden. We zij heel gelukkig dat Freeform het thuis mag gaan zijn voor het nieuwe gevormde verhaal als we voortborduren op de veerkracht van jong volwassenen en het belang van het vechten voor je recht in tijden van twijfel“, verklaarde Tom Ascheim, president bij Freeform. “We zijn zeer verheugd dat we de baanbrekende verhalen van Amy en Chris met een nieuw publiek kunnen delen en zijn enthousiast om onze kijkers de schoonheid van deze serie te laten herontdekken.“Wanner de serie Party of Five van start zal gaan en hoeveel afleveringen het nieuwe seizoen gaat krijgen is nog niet bekend gemaakt. Alle zes seizoenen zijn op dit moment te zien bij Netflix.

Heb jij de eerste zes seizoenen al gezien? Ben je blij met deze reboot?

Vorige aflevering
...That Ends Well (2)
...That Ends Well (2)
06x24
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_sarlottje
06 feb 2019 17:46 -
Dus nog lekker politiek ook, nu dat mensen worden teruggestuurd naar Mexico
Reageer
avatar_anonymous
06 feb 2019 19:34
Bijgewerkt op: 06 feb 2019 19:38
De makers hebben in diverse interviews ook al aangegeven hier voor een politieke serie van te maken. Weinig overeenkomsten met het origineel.
Reageer
Party of Five