Party of Five

7.5 / 10
43 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Remake voor jaren 90-serie Party of Five

Er komt een remake van de serie Party of Five waarvan het origineel van 1994 tot 2000 liep. Party of Five gaat over vijf ouderloze broers en zussen.

De ouders waren omgekomen bij een auto-ongeluk. In de nieuwe serie is het plot iets anders, daarin worden de ouders van een stel kinderen onverwacht gedeporteerd naar Mexico. De serie wordt gemaakt door de originele schrijvers van Party of Five.

De serie leverde nogal wat bekende gezichten op. Zo speelden Neve Campbell, Jennifer Love Hewitt en Matthew Fox rollen in de reeks. Zij zullen hoogstwaarschijnlijk niet te zien zijn in de remake.

Party of Five werd in de Verenigde Staten uitgezonden door FOX in 142 afleveringen van zestig minuten per stuk, inclusief reclame. De serie won in 1996 de Golden Globe voor beste dramaserie en werd hiervoor in 1997 nogmaals genomineerd.

In 1999 is een spin-off gemaakt van de serie, genaamd Time of Your Life. Deze draaide om Sarah, die in New York haar vader ging zoeken, maar werd na 21 afleveringen stopgezet.

Vorige aflevering
...That Ends Well (2)
...That Ends Well (2)
06x24
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

American Gods gaat volgend jaar met de oude en nieuwe goden van start. Neil Gaiman: "Verhaal is weer op het goede spoor."
Vandaag, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Mamoudou Athie (Sorry For Your Loss) en Dina Shihabi (Altered Carbon) gaan de hoofdrollen vervullen in een nieuwe Netflix serie, over de horror podcast Archive 81.
Vandaag, 09:00
Het vierde deel van Chilling Adventures of Sabrina zal nog net dit jaar in première gaan bij Netflix. Het is ook het laatste deel dat van de serie zal verschijnen.
Gisteren, 09:00
3
Amazon heeft een sciencefiction drama genaamd Lightyears besteld. De serie is afkomstig van Holden Miller en Daniel C. Connolly.
maandag, 13:00
2
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 12:00