Parker Lewis Can't Lose

8.2 / 10
24 min
Komedie
Volg deze serie
8.2 / 10
3seizoenen/73afleveringen/1990 - 1993 
NetwerkFOX
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:24 min19901993 (Beëindigd)
Genres:Komedie
Netwerk:FOX
Parker Lewis Can't Lose is een Amerikaanse comedyserie van de zender Fox. De serie ging in première op 2 september 1990.

Parker Lewis Can't Lose gaat over Parker op de Santo Domingo High School, een zeer slimme tiener die nergens een probleem inzag, bij alles wat hem gevraagd werd antwoorde hij altijd "geen probleem". Hij gebruikte zijn intelligentie en sluwheid bij elke gelegenheid om het probleem te verwerken. Zijn beste vrienden waren de super-cool Mikey Randall, en Jerry Steiner, een nerd-achtige goedhartige jongen die in Parker zijn idool zag.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 26
Seizoen 2
0 / 25
Seizoen 3
0 / 22

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Parker Lewis Can't Lose.

Nieuws (1)

Wie heeft ondanks het weer het hele weekend besteed om te kijken naar het derde seizoen van Orange Is the New Black? En heb je dan tussen door even de tijd genomen om te kijken naar de seizoenfinale van Game of...
15 jun 2015
6