Panic

7.5 / 10
60 min
Misdaad
Volg deze serie
Leuk?
1
1
Bekijk stemmen

Premièredatum en trailer voor Panic

De Amerikaanse misdaadserie Panic gaat binnenkort in première bij Amazon Prime Video. De streamingservice geeft vast een voorproefje met de trailer.

Panic speelt zich af in een afgelegen plattelands stadje, waar elk jaar de afstudeerklassen hun levens riskeren in een illegaal spel. Het spel kan je leven veranderen en is een kans om te ontsnappen. Een anonieme jury dwingt de spelers een reeks uitdagingen aan te gaan, waarbij ze geconfronteerd worden met hun diepste angsten. Dit jaar strijden 47 spelers om de grootste prijzenpot ooit. Allen zullen ze veranderen, maar er kan er maar een winnen. Er zullen tien afleveringen verschijnen, die zijn vanaf 28 mei te bekijken bij bij Amazon Prime Video.

Panic werd geschreven en bedacht door Lauren Oliver (Before I Fall). De serie is gebaseerd op haar gelijknamige boek uit 2014. Onder andere Olivia Welch (Unbelievable), Mike Faist (Law & Order: Special Victims Unit) en Jessica Sula (Scream) vervullen een hoofdrol in de nieuwe serie.

Vorige aflevering
Joust
Joust
01x10
Leuk?
1
1
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Televisieseries richten zich voornamelijk op het oog, maar wat steeds belangrijker lijkt te worden daarbij is het oor. De muziekkeuze bij series kan van zeer bijzonder tot niet bijzonder worden genoemd.
Gisteren, 15:00
2
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Systrabönd (Sisterhood). We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
Het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie Truth Be Told (2019) gaat eind augustus in première bij Apple TV+. Er is ook een teaser uitgebracht.
Gisteren, 11:00
Binnenkort is de gehele Amerikaanse komedieserie Raising Hope, die oorspronkelijk afkomstig is van FOX, te bekijken bij Disney+.
Gisteren, 10:00
American Gigolo ontving vorig jaar een pilot bestelling van Showtime Nu heeft het netwerk een gehele serie besteld.
woensdag, 16:00