Panic (2019)

-
60 min
Misdaad, Drama
Volg deze serie
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Amazon komt met dramaserie Panic

Deadline heeft gemeld dat Amazon Prime Video een televisieserie heeft besteld met als titel Panic (2019).

De serie speelt zich af op een middelbare school en is gebaseerd op een roman van Lauren Oliver.

Panic (2019) is gesitueerd in een klein stadje in Amerika waar elk jaar de afstuderende studenten deelnemen aan een wedstrijd. Maar dit jaar zijn de regels veranderd - en ze moeten beslissen hoeveel ze bereid zijn te riskeren om succesvol te kunnen meedoen. De acteurs Olivia Welch, Mike Faist, Ray Nicholson en Will Chase zullen te zien zijn in de serie. Amazon heeft nog geen premièredatum aangekondigd voor Panic (2019).


Will Chase
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Op zondag 22 september is het precies 25 jaar geleden dat de allereerste aflevering van de sitcom Friends werd uitgezonden door NBC.
Vandaag, 13:00
The Big Bang Theory-acteurs Jim Parsons en Mayim Bialik werken weer samen. Ze zijn beiden betrokken bij de productie van de nieuwe serie Carla, een bewerking van BBC-serie Miranda.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Anne with an E is een Canadese familieserie van de zender CBC die ook te zien is op Netflix. De serie ging in première in maart 2017.
Vandaag, 10:00
The 100 is een Amerikaanse sciencefictionserie van The CW. De serie ging van start in 2014 en inmiddels zijn er zes seizoenen verschenen, die hier te bekijken zijn bij Netflix.
Vandaag, 09:00