Pandore

7.8 / 10
55 min
Drama
Volg deze serie
7.8 / 10
1seizoenen/10afleveringen/2022 - heden
NetwerkLa Une
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:55 min2022 - heden
Genres:Drama
Netwerk:La Une
Pandore is een Belgische dramaserie van de zender La Une. De serie ging in première op 13 februari 2022.

"In Brussel, twee maanden voor de federale verkiezingen, is de politieke campagne volop bezig. Een tragische aanval op een jonge activiste, zet een reeks gebeurtenissen in gang die het leven van een onderzoeksrechter, een politicus en een journalist overhoop gooit. De confrontaties tussen hen kunnen het gezicht van de Belgische politiek en de media ingrijpend veranderen.

Pandore is het verhaal over een strijd, die tussen justitie en politiek. Maar ook een botsing tussen een man en een vrouw die elk, in een moment van persoonlijke crisis, de doos van Pandora hebben geopend en krachten hebben ontketend die hen naar een onafwendbare confrontatie zullen leiden. In een regie van Vania Leturcq en Savina Dellicour met rollen voor Yoann Blanc, Anne Coesens, Peter van den Begin en Johan Leysen."
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 1

Vergelijkbare series

Pandore