Pablo Escobar: El Patrón del Mal

8.1 / 10
25 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.1 / 10
2seizoenen/113afleveringen/2012 - 2012 
NetwerkNetflix
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min20122012 (Beëindigd)
Genres:Misdaad
Netwerk:Netflix
Pablo Escobar: El Patrón del Mal is een Colombiaanse misdaadserie van de zender Netflix. De serie ging in première in 2012.

Escobar, de koning van het kwaad, is een fictieve serie en losjes gebaseerd op 'The Parable of Paul & Alonso Salazar en allerlei persartikelen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 113
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 0
Seizoen 2

Populaire reacties (10)

avatar gumstarr
8
15 Mei 2016
Gingen wij met z’n allen vorig jaar even goed op Narcos?! En terecht. Wat een serie. Wat is er lekkerder dan tien afleveringen lang kijken naar krankzinnige grootheidswaan, die ook nog eens waargebeurd is? Nou, wat dacht je van VIERENZEVENTIG afleveringen lang kijken naar krankzinnige grootheidswaan, die ook nog eens waargebeurd is? Dat kan dus. Daar waar Netflix het verhaal van de drugsbaron di tutti drugsbaronnen netjes heeft teruggebracht tot twee hapklare seizoenen van 10 afleveringen, hebben ze er bij Caracol wat meer tijd voor uitgetrokken. Bijna heel 2012 om precies te zijn. Van mei tot en met oktober schoot Don Pablo vijf avonden in de week iedereen overhoop, die het gore lef had om tussen hem en zijn geliefde plata te gaan staan. Pablo Escobar: El Patrón Del Mal is er dus niet één voor de mensen die het moeten doen met een geringe portie zitvlees. Voor de volhouders is het een aanrader, al is dat nou niet direct omdat het zo’n geweldig goeie serie is.

Als je Pablo Escobar: El Patrón Del Mal langs de maatlat legt van alles wat geweldig kan zijn aan een serie, dan schiet het op bijna alle vlakken tekort. Acteurs? Die hoeven helemaal niet te kunnen acteren, joh. Als ze rechtop staan en vier regels tekst op kunnen dreunen, dan is dat al helemaal dikke prima. Special effects? Thunderbirds was toch ook een groot succes en daar zag je ook gewoon nog alle touwtjes. Audio nabewerking? Dat is toch helemaal nergens voor nodig? Wat maakt het uit dat er bij de wat energiekere scènes in het microfoontje wordt gehijgd als een Beagle die er net een hele dag apporteren in het mulle zand van Scheveningen op heeft zitten? Niks. Mensen hebben heus wel in de gaten dat we dit met een redelijk kleine portemonnee hebben moeten maken. Ze moeten de charme er maar van inzien. De charme. Laat dat nou precies zijn wat dit zo’n lekkere serie maakt. Tuurlijk is het knullig. Tuurlijk lijkt het net alsof de cast van Goeie Tijden, Slechte Tijden heeft besloten om dit televisieseizoen eens lekker het verhaal van Pablo te vertellen. Tuurlijk is Narcos op bijna alle vlakken de betere keuze, maar is het zo verslavend als Pablo Escobar? Ik durf het te betwijfelen.
avatar Douweb
10
25 maa 2022
pffffff meest verslavende serie voor mij tot nu toe
alle 74 afl. uitgekeken in 8 dagen, nog, 3 afleveringen en ik was in coma geraakt LOL
Het budget zou lager zijn dan narcos de helft minder zelfs
Dat is zeker niet te merken vind ik.
Deze serie gaat meer over de politieke achtergronden en minder over de coke handel .
Moest wel een beetje wennen aan het karakter Pablo maar dat was al snel gebeurd.
Na 5 afleveringen ben je verkocht , Dikke 5 sterren

Vergelijkbare series

Narcos
7 stemmen
The Sopranos
6 stemmen
Prison Break
2 stemmen
El Chapo
2 stemmen
Pablo Escobar: El Patrón del Mal