P-Valley

7.8 / 10
54 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

P-Valley gaat in juli in première op Starz

De Amerikaanse komedieserie P-Valley, met onder andere Elarica Johnson en Brandee Evans, gaat in juli in première op Starz.

P-Valley vertelt het verhaal van een kleine stripclub en de mensen die door haar deuren komen. Het is een aanpassing van het toneelstuk Pussy Valley van Katori Hall. De komedieserie gaat 12 juli in première op Starz. Bekijk hieronder vast de teaser.In P-Valley speelt Elarica Johnson (A discovery of Witches) de rol van Autumn Night. Brandee Evans (The Bobby Brown Story) is te zien als Mercedes, Nicco Annan (This Is Us) als Uncle Clifford, Shannon Thornton (Power) als Miss Mississippi, Skyler Joy als Gidget, J. Alphonse Nicholson (Chicago PD) als Lil Murda en Parker Sawyers (World on Fire) als Andre.
Vorige aflevering
Murda Night
Murda Night
01x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

The Queen's Gambit ging vorige maand in première bij Netflix en heeft een streaming record verbroken bij de streamingdienst.
Vandaag, 09:00
2
Pop TV cancelt One Day at a Time (2017), maar de cast en showrunners hebben nog hoop op een tweede overname van de komedieserie.
Gisteren, 13:00
1
TJ Brady (The 100), Rasheed Newson (The 100) en Tim Story (White Famous) werken voor NBC aan een seriebewerking van de film Finding Forrester uit 2000.
Gisteren, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56
In deze aflevering van de MijnSerie Podcast is The Crown serie van de maand.
Gisteren, 10:00
2
Nog voor de première van het vijfde seizoen van The Expanse heeft Amazon de sciencefictionserie al vernieuwd met een zesde, tevens laatste, seizoen.
Gisteren, 09:00
1