P-Valley

7.7 / 10
30 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

P-Valley gaat in juli in première op Starz

De Amerikaanse komedieserie P-Valley, met onder andere Elarica Johnson en Brandee Evans, gaat in juli in première op Starz.

P-Valley vertelt het verhaal van een kleine stripclub en de mensen die door haar deuren komen. Het is een aanpassing van het toneelstuk Pussy Valley van Katori Hall. De komedieserie gaat 12 juli in première op Starz. Bekijk hieronder vast de teaser.In P-Valley speelt Elarica Johnson (A discovery of Witches) de rol van Autumn Night. Brandee Evans (The Bobby Brown Story) is te zien als Mercedes, Nicco Annan (This Is Us) als Uncle Clifford, Shannon Thornton (Power) als Miss Mississippi, Skyler Joy als Gidget, J. Alphonse Nicholson (Chicago PD) als Lil Murda en Parker Sawyers (World on Fire) als Andre.
Vorige aflevering
Belly
Belly
01x05
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
Vandaag, 12:00
FX heeft de nieuwe premièredatum voor het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo bekend gemaakt, het seizoen verschijnt eind september.
Vandaag, 10:00
Ferry zint op wraak en Bob gaat undercover bij een bende wapenhandelaars. Het tweede seizoen van Undercover gaat in september van start bij Netflix.
Gisteren, 13:00
Ook in de week van 3 tot en met 9 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 32.
Gisteren, 09:00
Hulu heeft aangekondigd dat er een hoofdrolspeelster is gecast voor de nieuwe dramaserie The Girl from Plainville.
zondag, 14:00
HBO Max heeft een premièredatum aangekondigd voor de langverwachte sciencefictionserie Raised by Wolves (2020).
zondag, 13:00
2