Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Outlander - Nieuws uit Schotland: deel zes

Outlander - Nieuws uit Schotland: deel zes

Nieuws uit Schotland, met dit keer nieuws over seizoen vier, casting, prijzen en uitzendrechten Nederland.

***LET OP***
Dit artikel kan spoilers bevatten als je seizoen drie nog niet hebt gezien



Het is alweer een tijd geleden dat ik een bericht schreef uit Schotland. Inmiddels ben ik zelf ook naar Schotland geweest. Het is echt een aanrader voor elke Outlanderfan. Maar, jullie willen natuurlijk liever nieuws lezen over Outlander, dan mijn reiservaringen. Dus hier is hij dan: nieuws uit Schotland: deel zes.

UITZENDRECHTEN SEIZOEN DRIE IN NEDERLAND


Lang was het onzeker waar het derde seizoen van Outlander te zien zou zijn. De hoop werd gevestigd op Netflix. Toch is het Ziggo die er met de uitzendrechten van seizoen drie vandoor gaat. Vanaf 1 maart 2018 zal het gehele derde seizoen van Outlander te zien zijn via Movies & Series. Of seizoen drie later dit jaar nog te zien zal zijn via Netflix is nu nog onzeker.

SEIZOEN VIER


De opnames van seizoen vier zijn inmiddels in volle gang. De complete cast en crew is afgereisd naar Schotland en dat terwijl we zagen dat Jamie en Claire aan het einde van seizoen drie aankwamen in North-Carolina. Filmen in Schotland is nu eenmaal gemakkelijker dan in Amerika. Dit omdat een deel van seizoen vier zich wel zal afspelen in Schotland. Starz heeft direct na het uitzenden van de laatste aflevering van seizoen drie, een sneak peak vrijgegeven van seizoen vier.


GEWONNEN PRIJZEN


Ifta award


Ook in 2018 viel Outlander in de prijzen. Na de Golden Globe nominatie van Caitriona Blafe, die ze helaas niet won, mocht de actrice wel een IFTA-award in ontvangst nemen.


Cine Award


Outlander was de grote winnaar van de Cine Awards. Niet alleen won de serie in de categorie beste dramaserie, maar ook Sam Heughan en Caitriona Balfe wonnen de prijzen voor beste hoofdrolspeler in een dramaserie.

VERLOVING


Ander heuglijk nieuws valt te melden over Caitriona. Ze heeft zich namelijk verloofd. Al enige tijd zijn zij en Tony McGill een setje en tijdens een vakantie in Australië hebben ze hun relatie een officieel tintje gegeven. Op de rode loper van de Golden Globe Awards werd zij gespot met een prachtige ring en tijdens de Ifta awards werd zij samen met Tony gespot. In een interview vertelde Caitriona, dat Tony geen fan is van de spotlights en dat zij en Tony hun privé willen houden.

CHEMIE


Op 14 februari, Valentijnsdag, werd een video van Sam en Caitriona online gezet. In de video, die gemaakt werd als onderdeel van de screentest, is te zien hoe de chemie tussen Sam en Caitriona is. Dat Caitriona de rol van Claire zou krijgen was al zo goed als zeker, maar de chemie tussen beiden hoofdrolspelers moest nog bekeken worden. Op de video is een scene uit seizoen één te zien, maar wat nog leuker is; ze blijven contact met elkaar houden, terwijl de camera nog loopt. Te zien is dan dat deze twee mensen een klik hebben, die uiteindelijk zal resulteren in een hechte vriendschap.
Video on youtube


CASTING NIEUWS


Natuurlijk is er met seizoen vier in het vooruitzicht, weer het een en ander te melden over de casting. Eerder maakte ik al bekend dat de rollen voor Bonnet en Aunt Jocasta vergeven waren. Nu kan ik Colin McFarlane aan dat rijtje toevoegen. Hij gaat de rol vertolken van de slaaf van Jocasta: Ulysses.

Ook Simon Cotton kan aan het lijstje van nieuwe acteurs toegevoegd worden, maar welke rl hij gaat spelen is op het monet van schrijven nog niet bekend. Een andere grote rol in seizoen vier zal gaan naar Rollo, de hond van Young Ian.
Tot zover deze nieuwe update van Outlander, die eigenlijk niet alleen meer uit Schotland komt, maar ook uit Amerika, Engeland en Ierland. Hopelijk genieten jullie van seizoen drie. Als er nieuws is over Outlander meld ik me weer bij jullie
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten