Our Last Crusade or the Rise of a New World

4,0 / 10
25 min
Anime
Volg deze serie
Bekijk trailer
4,0 / 10
1seizoenen/12afleveringen/2020 - heden
NetwerkPlayStation Network
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min2020 - heden
Genres:Anime
Our Last Crusade or the Rise of a New World is een Japanse animeserie van de zender Hulu Japan. De serie ging in première op 7 oktober 2020.

Eeuwenlang was de wereld verscheurd tussen het rijk, de mechanische utopie en de Nebulis-soevereiniteit, het paradijs voor heksen.

Nu het einde nog niet in zicht is, lijkt het erop dat de oorlog nog een paar eeuwen zal voortduren. Een toevallige ontmoeting tussen Iska, de "opvolger van Black Steel", en Aliceliese, de "Ice Calamity Witch", verandert echter de geschiedenis.

De "Opvolger van Black Steel" is een vredelievende oorlogsnoot die alleen weet hoe hij moet vechten. Hij wil de oorlog echter beëindigen met de tweeling astrale zwaarden, wit en zwart, die hij van zijn meester had geërfd.
De "Ice Calamity Witch" wil het rijk vernietigen en de wereld verenigen onder de vlag van de Nebulis-soevereiniteit.

Dit verhaal is het verhaal van de botsing van idealen tussen een jonge man en een jonge vrouw die proberen de wereld op hun eigen speciale manieren te veranderen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 12
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Our Last Crusade or the Rise of a New World.
Our Last Crusade or the Rise of a New World