Orphan Black: Echoes

7.4 / 10
44 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.4 / 10
1seizoenen/10afleveringen/2023 - heden
NetwerkAMC+
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:44 min2023 - heden
Netwerk:AMC+
Orphan Black: Echoes is een Amerikaanse sciencefictionserie van de zender AMC/BBC America. De serie ging in première op 3 november 2023

Orphan Black: Echoes speelt zich af in de nabije toekomst en duikt diep in de verkenning van de wetenschappelijke manipulatie van het menselijk bestaan. Het volgt een groep vrouwen die zich een weg banen in elkaars leven en op reis gaan, het mysterie van hun identiteit ontrafelen en een verhaal van liefde en verraad onthullen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 1

Populaire reacties (12)

avatar dutchusuk
-
17 nov 2023
Het is 2 weken geleden dat deze serie in zijn geheel beschikbaar kwam, maar hier staat de serie nog op datums onbekend.
avatar JanWillemK
7
3 jan 2024
De serie zit zeker niet op het niveau van de 1e seizoenen van Orphan Black, maar ik vind het verrassend genoeg nog steeds een aardige serie. Ondanks dat het voorboorduurt op de originele serie en het over klonen van mensen gaat, weten ze er toch een originele twist aan te geven.

Ook dit keer beschikt de serie over een zeer goede cast met onder andere Krysten Ritter en Keeley Hawes. Amanda Fix doet het verder ook erg goed.
Orphan Black: Echoes