Origin

7.3 / 10
47 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.3 / 10
1seizoenen/10afleveringen/2018 - heden
NetwerkYouTube
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:47 min2018 - heden
Netwerk:YouTube
Origin is een Amerikaanse sciencefictionserie van de zender YouTube. De serie ging in première in 2018.

Origin is een spannende nieuwe originele serie van de producenten van Lost en The Crown. We zien een aantal passagiers die in de problemen zit als zij ontwaken op een beschadigd ruimteschip, alleen in de ruimte.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10

Recensies (1)

Origin - Eerste aflevering

6

Nieuws (6)

Betalen voor een YouTube Premium-abonnement lijkt iets minder aantrekkelijk geworden. De series die speciaal voor Premium ontwikkeld zijn, komen voor iedereen beschikbaar vanaf 24 september.
18 aug 2019
5
YouTube, Facebook Watch en CBS All Access hebben een lijst met series die al vernieuwd of gecanceld/beëindigd zijn. Wij hebben ze op een rijtje gezet, samen met series die nog op start of in première zullen gaan.
13 aug 2019
YouTube-gebruikers kunnen volgend jaar gratis een deel van de originele YouTube-programmering bekijken. De video's zijn dan niet meer alleen beschikbaar voor betalende gebruikers.
29 nov 2018

Vergelijkbare series

Nightflyers
4 stemmen
Lost
1 stem
Fringe
1 stem