Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Nog drie seizoenen voor Orange Is the New Black

Netflix heeft Orange Is the New Black ingesloten voor de komende drie jaar, exclusief 2016, tot minstens 2019 zal de dramedy over de belevenissen van vrouwelijke gevangenen en hun bewakers in Litchfield Prison bij Netflix te zien zijn. Dit jaar gaat het vierde seizoen op 17 juni van start. Voor de fans zal dat goed nieuws zijn om te horen dat hun favoriete serie voorlopig zal ontsnappen aan cancelering met seizoen vijf, zes en zeven.

“Drie jaren erbij! Niet helemaal een politiek termijn, maar nog steeds tijd genoeg om sommige interessante dingen te doen. In sommige culturen is het vloek ‘Mag U een interessant leven leiden’, maar ik leef niet in die culturen,” zei bedenker en uitvoerend producent Jenji Kohan. “Proost op het interessant houden. Dankzij Netflix! Beide bedankt en geen dank Lionsgate! En eer en dankbaarheid aan de sterrencast, crew, schrijvers, producenten, editors, muzikanten, mixers en medewerkers…met wie ik met trots deze serie heb geschapen. Drie jaar! Drie jaar!”

Wij zij trots op onze langdurige relatie met Netflix en de ongelofelijke getalenteerde Jenji Kohan, en we zijn blij dat één van de meest geprezen series op de televisie nog drie seizoenen bij Netflix te zien zal zijn,” voegde Lionsgate Television Group voorzitter Kevin Beggs toe. “Jenji’s briljante creatieve visie en de echt geweldige cast hebben gezorgd dat Orange Is the New Black naar de voorgrond heeft kunnen treden in het platina tijdperk van televisie en we zijn erg blij dat we wereldwijd fans kunnen belonen met nog drie seizoenen.”

Of het zevende seizoen tevens de laatste zal worden is niet bekend gemaakt. Ben jij, net als 'Taystee' (zie tweet hieronder), blij met nog drie seizoenen van Orange Is the New Black?

Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (6)

magoose
5 februari 2016, 22:54
Super!! Laat maar komen.
1
CC11
6 februari 2016, 05:51
Voor mij was het derde seizoen er al te veel aan om helemaal uit te kijken dus ik heb er alvast geen behoefte aan.
0
alexanderleveld
6 februari 2016, 12:15
Wow, dit had ik even niet zien aankomen. Het is een leuke serie, maar of dat het nog vier! seizoenen kan volhouden? Ik houd mijn hart vast
0
Selphya
6 februari 2016, 16:22
Ja leuk! Heb deze eerste 3 seizoenen binnen een weekje tijd gezien, viel lekker in het verhaal! Ben heel benieuwd naar de rest :D
0
MvA1996
7 februari 2016, 16:40
het blijft leuk om te kijken!
0
HollyGolightly
8 februari 2016, 09:47
Nog 3 seizoenen?! Ben benieuwd of het nog leuk blijft dan...
Tot nu toe vind ik het een prima serie, maar ben bang dat het een uitgemolken concept wordt.
0
Log in om een reactie achter te laten