Orange Is the New Black

8,0 / 10
59 min
Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Trailer van zesde seizoen Orange Is the New Black

Op 27 juli gaat het zesde seizoen van Orange Is the New Black van start bij Netflix. Alle dertien nieuwe afleveringen worden op die dag in één keer toegevoegd aan het aanbod.

*** Dit bericht bevat spoilers ***

Orange Is the New Black draait om Piper Chapman (Taylor Schilling), een New Yorker die naar een vrouwengevangenis wordt gestuurd nadat ze betrapt werd met een koffer vol met drugsgeld afkomstig van haar vriendin Alex Vause (Laura Prepon), een internationale drugshandelaar en Chapman’s voormalige geliefde. Piper moet op haar eigen manier de opgelegde vijftien maanden gevangenisstraf door te zien komen.

Het vijfde seizoen van Orange is the New Black eindigde met een grote cliffhanger. De opstand in de gevangenis is eindelijk ten einde en wat al duidelijk werd, is dat Litchfield niet meer gebruikt wordt als gevangenis om alle inmates veilig in te houden. De trailer laat dan ook zien dat iedereen uit Litchfield naar de Max is gestuurd, de extra beveiligde gevangenis. In de trailer komen onder meer Lorna, Daya, Flaca, Pennsatucky en Boo voorbij.Het zevende seizoen van Orange Is the New Black is overigens in juli 2017 al aangekondigd. Er is alleen nog geen duidelijkheid of dat seizoen het allerlaatste gaat worden of niet. Lees hier de recensies die geschreven zijn door onze recensenten.
Vorige aflevering
Here's Where We Get Off
Here's Where We Get Off
07x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie Dracula (2020). We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 13:00
Er staan twee nieuwe gescripte series op het schema van FOX en één serie is wel vernieuwd, maar zal pas midseason terugkeren.
Vandaag, 12:00
Het vijfde seizoen van The Good Fight zal vanaf eind juni te bekijken zijn bij Paramount+. Het seizoen bestaat uit tien afleveringen.
Vandaag, 11:00
Apple TV+ onthult de trailer en startdatum van het tweede seizoen van Home Before Dark.
Gisteren, 12:00
1
De MTV Movie & TV Awards werden zondag uitgereikt, met Leslie Jones als gastvrouw en Snoop Dogg als dj van de avond.
Gisteren, 11:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 10:00