Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Trailer van zesde seizoen Orange Is the New Black

Op 27 juli gaat het zesde seizoen van Orange Is the New Black van start bij Netflix. Alle dertien nieuwe afleveringen worden op die dag in één keer toegevoegd aan het aanbod.

*** Dit bericht bevat spoilers ***

Orange Is the New Black draait om Piper Chapman (Taylor Schilling), een New Yorker die naar een vrouwengevangenis wordt gestuurd nadat ze betrapt werd met een koffer vol met drugsgeld afkomstig van haar vriendin Alex Vause (Laura Prepon), een internationale drugshandelaar en Chapman’s voormalige geliefde. Piper moet op haar eigen manier de opgelegde vijftien maanden gevangenisstraf door te zien komen.

Het vijfde seizoen van Orange is the New Black eindigde met een grote cliffhanger. De opstand in de gevangenis is eindelijk ten einde en wat al duidelijk werd, is dat Litchfield niet meer gebruikt wordt als gevangenis om alle inmates veilig in te houden. De trailer laat dan ook zien dat iedereen uit Litchfield naar de Max is gestuurd, de extra beveiligde gevangenis. In de trailer komen onder meer Lorna, Daya, Flaca, Pennsatucky en Boo voorbij.

Video on youtube


Het zevende seizoen van Orange Is the New Black is overigens in juli 2017 al aangekondigd. Er is alleen nog geen duidelijkheid of dat seizoen het allerlaatste gaat worden of niet. Lees hier de recensies die geschreven zijn door onze recensenten.
Vorige aflevering
Here's Where We Get Off
Here's Where We Get Off
07x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Orange Is the New Black