Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Beroemde actrice keert terug voor vierde seizoen van Only Murders in the Building

Een wel zeer bekende actrice die haar opwachting maakte in het derde seizoen van Only Murders in the Building keert ook weer terug in het vierde seizoen.

Natuurlijk hebben we dat dan over niemand minder dan Meryl Streep, die blijkbaar geen genoeg kan krijgen van Steve Martin, Martin Short en Selena Gomez.

De meervoudig Academy Award-winnares keert terug voor seizoen vier van de Hulu-comedyserie Only Murders in the Building, bedacht en geschreven door Martin en John Hoffman. Ze zal de rol van Loretta Durkin hernemen.Only Murders in the Building volgt drie vreemden (Martin, Short en Gomez, op de foto met Streep tweede van links) die een obsessie voor ware misdaad delen en er plotseling in verwikkeld raken. Wanneer er een gruwelijke dood plaatsvindt in hun exclusieve flatgebouw aan de Upper West Side, vermoedt het trio moord en gebruikt het hun nauwkeurige kennis van ware misdaad om de waarheid te achterhalen.

Producenten houden de verhaallijn van seizoen vier nog geheim, maar zoals Disney Television Group President Craig Erwich onthulde in een interview, zal het Only Murders in the Building-trio van Charles (Martin), Oliver (Short) en Mabel (Gomez) het nieuwe seizoen beginnen met een reis naar Los Angeles voordat ze terugkeren naar The Arconia in hun zoektocht naar de moordenaar van Sazz (Jane Lynch).

De Emmy-genomineerde comedyserie blijft Hulu's best bekeken Comedy Original ooit, volgens de streamer. Hulu onthult dat Only Murders in the Building continu in de Top 15 stond en sinds de lancering in de Top 10 Original Series van Nielsen.

Martin en Hoffman produceren samen met Short, Gomez, Dan Fogelman en Jess Rosenthal. De serie wordt geproduceerd door 20th Television.
Vorige aflevering
Opening Night
Opening Night
03x10
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Only Murders in the Building