One Day at a Time (2017)

8,0 / 10
27 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Pop TV cancelt One Day at a Time

Pop TV cancelt One Day at a Time (2017), maar de cast en showrunners hebben nog hoop op een tweede overname van de komedieserie.

One Day at a Time (2017) is origineel afkomstig van Netflix, maar de streamingdienst besloot na het derde seizoen de serie vorig jaar te beëindigen. Pop TV besloot een aantal maanden later de serie een kans te geven en nam One Day at a Time (2017) over van Netflix. Het vierde seizoen ging dit jaar in première bij Pop TV, maar ook het netwerk heeft nu het besluit genomen om niet door te gaan met de serie.

Gloria Calderón Kellett (iZombie), showrunner van de serie, heeft nog hoop op een overname van de serie. Sony Pictures TV is de studio achter de komedieserie en wil de serie op de markt brengen, met de hoop dat de serie wordt overgenomen. Ook hoofdrol speelster Isabella Gomez (Matador (2014)) sprak zich uit over de beëindiging en hoopt net als Calderón en showrunner Mike Royce (Men of a Certain Age) op een eventuele tweede doorstart.

Vorige aflevering
The Politics Episode
The Politics Episode
04x07
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_anonymous
25 nov 2020 17:23 -
Vond dit bij Netflix altijd wel een leuke serie. Niet van het niveau Modern Family of Friends maar beter dan de meeste sitcoms. Jammer dat het blijkbaar geen groter publiek kan aantrekken.
Reageer

Laatste nieuws

Het derde seizoen van de superheldenserie Titans (2018) krijgt een nieuwe politiecommissaris.
Vandaag, 15:00
Vijftien seizoenen lang waren de gebroeders Winchester een begrip bij The CW. Het vijftiende seizoen zal te zien zijn bij Amazon.
Vandaag, 14:00
Het gonsde al enige tijd van de geruchten, maar het nieuws was nog niet officieel bevestigd. Maar nu is het zeker Bridgerton krijgt een tweede seizoen.
Vandaag, 13:00
Het vijfde seizoen van de Starz fantasyserie is al te zien bij Ziggo, maar binnenkort ook op Netflix.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Er zijn drie nieuwe castleden toegevoegd aan de cast van Succession, het derde seizoen van de Amerikaanse dramaserie zal binnen kort verschijnen.
Vandaag, 10:01