Nitro Circus

7.9 / 10
24 min
Sport, Reality
Volg deze serie
7.9 / 10
2seizoenen/21afleveringen/2009 - 2018 
NetwerkMTV
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:24 min20092018 (Beëindigd)
Genres:SportReality
Netwerk:MTV
Nitro Circus is een Amerikaanse sport realityserie van de zender MTV. De serie ging in première op 8 februari 2009.

Uit de stal van Jackass producent Jeff Tremaine: Nitro Circus! Bereid je maar voor, want met motocrosser Travis Pastrana gaat het extreem worden!
Pastrana is een Freestyle motocrosser; voor hem is niets te gek! Samen met zijn extreme vriendjes, zoals prof-bergbeklimmer Jim DeChamp en de hysterische sheet-rocker street bike Tommy, tourt hij de wereld rond.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 12
Seizoen 2
0 / 9

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Nitro Circus.

Nieuws (2)

Deze week mogen we onze nieuwe nieuwsberichtschrijver Inartie verwelkomen bij het schrijversteam. We hopen heel veel van zijn hand te mogen gaan lezen op MijnSerie. En een applaus voor de volleybaldames, wat zijn we...
5 okt 2015
1
Erik Roner, de stuntman bekend uit de MTV serie Nitro Circus, heeft een parachutesprong niet overleefd. Bij de landing raakt Roner een boom en was op slag dood. Het ongeluk gebeurde op een openingsshow van een...
29 sep 2015

Vergelijkbare series