Nine Perfect Strangers

-
50 min
Miniserie
Volg deze serie
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Jonathan Levine gaat de Hulu-serie Nine Perfect Strangers regisseren

Hulu heeft ook aangekondigd dat Nine Perfect Strangers nog een aanvulling krijgt op de cast.

De serie, Nine Perfect Strangers, zal ergens in 2021 in première gaan en is gebaseerd op het boek van Liane Moriarty uit 2018. Moriarty is ook verantwoordelijk voor het boek waar de hitserie Big Little Lies op gebaseerd is. Op 28 mei kon MijnSerie al melden wie er op de castinglijst zou komen. Nu is er naast een nieuw castlid ook de regisseur bekend gemaakt.Jonathan Levine (Rush, foto) zal de naast de langverwachte serie regisseren het ook uitvoerend gaan produceren. Naast de castleden die al op de lijst staan mag Michael Shannon (The Little Drummer Girl (2018) zich ook castlid gaan noemen, hij zal één van de negen vreemdelingen gaan worden die het wellness resort bezoekt in de serie. Volgens Deadline gaat hij Napoleon spelen. Er is nog geen premièredatum aangekondigd door Hulu.
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Family Guy is door FOX vernieuwd met een nieuw seizoen en Bob's Burgers is door het netwerk vernieuwd met twee nieuwe seizoen.
Vandaag, 14:00
Het derde seizoen van Amerikaanse sciencefictionserie Star Trek: Discovery gaat binnenkort in première. Het seizoen verschijnt kort daarna ook op Netflix.
Vandaag, 13:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 12:02
Het tweede seizoen van The Alienist, ook bekend als The Alienist: Angel of Darkness, met Dakota Fanning in de hoofdrol is vanaf eind oktober te zien bij Netflix.
Vandaag, 11:00
This Is Us zou oorspronkelijk 10 november terug keren met een nieuw seizoen, maar de Amerikaanse dramaserie gaat twee weken eerder dan gepland in première.
Vandaag, 10:00
Ook in de week van 21 tot en met 27 september hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben in week 39
Vandaag, 09:00