Nine Perfect Strangers

-
50 min
Miniserie
Volg deze serie
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

The Good Place acteur krijgt rol in Nine Perfect Strangers

The Good Place acteur krijgt, naast Nicole Kidman en Melissa McCarthy, een hoofdrol in Nine Perfect Strangers van de makers van Big Little Lies.

Nine Perfect Strangers is gebaseerd op het gelijknamige boek van Liane Moriarty, zij schreef ook het boek waarop de dramaserie Big Little Lies is gebaseerd. Achter Nine Perfect Strangers zitten ook veel dezelfde makers als achter Big Little Lies. David E. Kelley, John Henry Butterworth en Samantha Strauss schreven Nine Perfect Strangers, die in 2021 wordt verwacht bij Hulu.

Manny Jacinto (The Good Place) gaat tegenover Nicole Kidman (Big Little Lies) en Melissa McCarthy (Nobodies) een van de hoofdrollen spelen in de nieuwe serie. Jacinto speelt Yao, die na een bijna doodervaring met Masha (Kidman) haar rechterhand is geworden in Tranquillum, een wellnessresort met ongebruikelijke praktijken. Hij is helemaal in de ban van Masha en zeer toegewijd aan haar technieken en lessen voor zelfverbetering.


Manny Jacinto
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Ferry zint op wraak en Bob gaat undercover bij een bende wapenhandelaars. Het tweede seizoen van Undercover gaat in september van start bij Netflix.
Gisteren, 13:00
Ook in de week van 3 tot en met 9 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 32.
Gisteren, 09:00
Hulu heeft aangekondigd dat er een hoofdrolspeelster is gecast voor de nieuwe dramaserie The Girl from Plainville.
zondag, 14:00
HBO Max heeft een premièredatum aangekondigd voor de langverwachte sciencefictionserie Raised by Wolves (2020).
zondag, 13:00
2
Het tweede seizoen van de Britse romantische fantasieserie A discovery of Witches verschijnt volgend jaar januari, het seizoen werd in 2018 besteld.
zondag, 12:00
1
Het productiebedrijf Bad Robot van J.J. Abrams bewerkt Untamed van Glennon Doyle tot een serie. Het boek werd dit jaar gepubliceerd.
zondag, 10:00