Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Amazon Freevee geeft trailer vrij voor comedyserie Dinner With the Parents

Amazon Freevee geeft trailer vrij voor comedyserie Dinner With the Parents

De serie is een Amerikaanse remake van de Britse serie Friday Night Dinner.
Amazon Freevee heeft zojuist de trailer vrijgegeven voor de nieuwe comedyserie Dinner With the Parents. De serie verschijnt op donderdag 18 april en draait om een familie die op vrijdagavond bij elkaar komt.

De officiële trailer geeft een kijkje in de hechte familie Langer en alle chaos die ontstaat tijdens hun wekelijkse bijeenkomsten.

15096 Dinner With the Parents

De officiële synopsis van de serie is als volgt:

"Elke vrijdagavond bewijzen de hechte Langers dat er mensen nodig zijn van wie we het meest houden om ons slechtste naar boven te halen. Op het menu vanavond: leugens, verraad, streken, plannetjes, onwelkome buren, jeugdliefde, minstens één misdrijf, veel zeer slechte beslissingen en een heerlijke, versgebakken appelcrisp."

Dinner With the Parents is een Amerikaanse remake van de langlopende Britse comedyserie Friday Night Dinner, met in de hoofdrollen onder andere Tamsin Greig, Paul Ritter en Simon Bird. De premisse van de serie is een afspiegeling van het origineel: twee broers van in de twintig gaan elke week naar het huis van hun vader en moeder voor een etentje en proberen daar doorheen te komen zonder zichzelf belachelijk te maken.

Jon Beckerman is de uitvoerend producent en showrunner voor Dinner with the Parents, samen met Kenton Allen en Matthew Justice van Big Talk. Robert Popper, bedenker van de originele Britse serie is ook uitvoerend producent voor de remake, terwijl Tristam Shapeero de rol van regisseur op zich neemt.

In het verleden zijn er meerdere pogingen geweest om een remake van de iconische Britse serie in een Amerikaanse setting te maken. De bekendste poging was die onder leiding van Greg Daniels, die The Office UK heeft aangepast voor de Amerikaanse televisie. Helaas ging de serie niet door nadat er een pilot van was gemaakt.

Amazon's versie van de serie heeft Dan Bakkedahl in de hoofdrol als vader Harvey Langer. Harvey is een tandarts uit een buitenwijk die zijn midlifecrisis probeert te bestrijden door een excentrieke smaak voor mode te ontwikkelen en een garageband te beginnen die The Spin Dentists heet. Harvey probeert ervoor te zorgen dat elke vrijdagavond om hem draait. Maar hij wordt vaak tegengehouden door zijn vrouw, Jane Langer, gespeeld door Michaela Watkins. Michaela heeft net na 25 jaar een baan als lerares opgegeven en is nu op haar missie om haar zoon David, gespeeld door Henry Hall, te helpen de ware liefde te vinden.

Andere leden van de familie Langer zijn de tweede broer Gregg (Daniel Thrasher) en Nana Rose (Carol Kane). Jon Glaser speelt de rol van Donnie en ook Rob Delaney, Christine Adams en Mircea Monroe zijn gastacteurs in het eerste seizoen.

Dinner With the Parents kan op donderdag 18 april worden gestreamd op Amazon's gratis, advertentie-ondersteunde service Freevee.

Hieronder kun je de officiële trailer van Dinner With the Parents bekijken.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten