Friday Night Dinner

8.1 / 10
23 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.1 / 10
6seizoenen/37afleveringen/2011 - 2021 
NetwerkChannel 4
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:23 min20112021 (Beëindigd)
Genres:Komedie
Netwerk:Channel 4
Friday Night Dinner is een Britse komedieserie van de zender Channel 4. De serie ging in première op 25 februari 2011.

Iedere vrijdagavond schuiven Adam Goodman en zijn broer Jonny trouw aan voor een diner met het hele gezin. De twee beschouwen het wekelijks terugkerende ritueel als noodzakelijk maar irritant. Noodzakelijk omdat ze te eten krijgen, irritant omdat de de hele avond met pa en ma moeten doorbrengen. Niet dat er iets aan pa en ma mankeert hoor; dat is een geweldig stel. Maar pa slurpt z'n ketchup rechtstreeks uit de fles en ma is geobsedeerd door het kookprogramma Masterchef. En dan is oma er ook nog, die thuis graag rondloopt in bikini. Een veelbesproken onderwerp tijdens het diner is het gebrek aan succes dat Adam en Jonny hebben bij het andere geslacht. Misschien is het trouwens wel geen wonder dat de vrouwtjes de broers niet zo zien zitten: Adam schrijft muziekjes voor wc-papiercommercials, terwijl Jonny het ontzettend grappig vindt om mensen te laten schrikken door als een duveltje uit een doosje uit een vuilniszak te springen. Wat moet je met zulke jongens?
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6
Seizoen 2
0 / 7
Seizoen 3
0 / 6
Seizoen 4
0 / 6
Seizoen 5
0 / 6
Seizoen 6
0 / 6

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Friday Night Dinner.

Nieuws (5)

De nominaties zijn bekend gemaakt en op zondag 6 juni zullen we weten wie er met de BATFA’s voor televisie vandoor zijn gegaan.
28 apr 2021
6
In de week van 16 tot en met 22 maart is er veel gebeurd in Nederland. Ook op serie gebied is er wel nieuws al schuift dat nu heel langzaam naar de achtergrond. De podacst, een prijsvraag en meer nieuws uit week 12.
23 mrt 2020
De komende week krijg je weer de kans om enkele reeksen die je eventueel gemist hebt op te pikken, zoals SS-GB, Liar en Spoed. Daarnaast is er de start van het derde seizoen van Twin Peaks op Vier en mag ook Victoria...
14 nov 2017

Populaire reacties (2)

-
20 jul 2016
Hoe veder ik vorder, hoe meer ik aan t gniffelen en grinniken sla.
22.min. per afl.
Voor mij is de serie zowiezo leuk, want Paul Ritter speelt mee, Heerlijke vent vind ik dat..! Een van mijn fav.* acteurs.
Lekker ongecompliceerd, tikkie melige humor.