Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
CBS All Acces bestelt serie The Man Who Fell to Earth

CBS All Acces bestelt serie The Man Who Fell to Earth

Ben jij fan van de 1976 film The Man Who Fell to Earth? Dan kun je bij CBS All Acces over een tijd de serie gaan kijken.
Want wanneer de serie te zien zal zijn bij CBS All Acces is niet bekend gemaakt, maar ze hebben een bestelling gedaan van een serie die gebaseerd is op de film uit 1976 met David Bowie (foto) in de hoofdrol en het boek van Walter Tevis. Alex Kurtzman, die ook werkt aan de serie Star Trek: Picard, en Jenny Lumet (Star Trek: Discovery) zullen schrijven en uitvoerend produceren.



De dramaserie over een buitenaards wezen dat op aarde aankomt op een keerpunt in de menselijke evolutie wordt geconfronteerd met zijn eigen verleden om onze toekomst te bepalen. “De visionaire roman van Walter Tevis gaf ons de technologie god Willy Wonka van een andere planeet, tot leven gebracht door de legendarische prestaties van David Bowie, die de impact van Steve Jobs en Elon Musk op onze wereld voorspelde", aldus uitvoerende producenten Alex Kurtzman en Jenny Lumet. “De serie zal de volgende stap in onze evolutie voorstellen, gezien door de ogen van een buitenaards wezen dat moet leren wat het betekent om mens te worden, zelfs terwijl hij vecht voor het overleven van zijn eigen soort.”
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten