The Stand (2019)

-
50 min
Horror
Volg deze serie
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Veel bekende acteurs in CBS-serie The Stand

Het meer dan 1000 pagina’s dikke boek van Stephen King The Stand vormt de basis voor een nieuwe tiendelige serie The Stand (2019) bij CBS All Access.

Het verhaal van The Stand (2019) begint met Captain Trips, een super dodelijk en besmettelijk virus, dat 99 procent van de wereldbevolking uitroeit. In deze apocalyptische wereld probeert Randall Flagg, een zeer grote schurk in het Stephen King universum, voet aan de grond te krijgen. Maar moeder Abagail probeert daar, samen met een kleine groep overlevenden, een stokje voor te steken.


Whoopi Goldberg

Whoopi Goldberg gaat moeder Abagail in de serie spelen. Zij speelt de rol naast Jovan Adepo (When They See Us), Owen Teague (Mrs. Fletcher), Brad William Henke (Orange Is the New Black) en Daniel Sunjata (Rescue Me). Ze sluiten zich aan bij eerder aangekondigde castleden James Marsden, Amber Heard, Odessa Young en Henry Zaga. Volgens geruchten gaat Alexander Skarsgard (Big Little Lies) de rol spelen van Randall Flagg, maar dat heeft CBS nog niet bevestigd.

The Stand (2019) is geschreven door Josh Boone en Ben Cavell en is King's apocalyptische visie op een wereld die is gedecimeerd door pest en verwikkeld in een elementaire strijd tussen goed en kwaad.
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_renzoroy
12 sep 2019 18:08 -
Marilyn Manson gaat er ook een rol in spelen :), maar als wie is nog onbekend. Daar gingen eerder geruchten over dat hij Flagg zou spelen, maar dat is nu dus Alexander Skarsgård geworden.
Reageer

Laatste nieuws

Disney+ gaat de serie The Simpsons ook in de originele 4:3 beeldverhouding aanbieden. Dat zal begin 2020 het geval zijn.
Vandaag, 10:00
Sex Education is een Amerikaanse dramedy van Netflix. De serie ging in première in januari 2019. Binnenkort verschijnt het tweede seizoen.
Vandaag, 09:00
Netflix de belangrijkste acteurs onthuld die een rol gaan spelen in Brand New Cherry Flavour.
Gisteren, 11:00
1
American Crime Story is een Amerikaanse anthologieserie van de zender FX. De serie ging in première in februari 2016.
Gisteren, 10:00
1
Gary Oldman gaat een rol spelen in Slow Horses, een nieuwe spionageserie die te zien zal zijn bij de streamingdienst Apple TV+.
Gisteren, 09:00
1
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op een jaarabonnement van Horrify. We mogen vijf abonnementen weggeven ter waarde van € 69,95 per stuk. Doe mee en maak kans op een jaarabonnement!
vrijdag, 14:00