Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Start- en premièredatums series Nederlandstalige zenders weekeinde 5 (1 – 3 februari)

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag en vrijdag gaan we je op de hoogte houden van alle* series die in Nederland en België uitkomen deze week of het weekeinde.

Zet de pakken Bastogne maar vast klaar en zet een grote pot thee want vanaf vrijdag kun je naar hartenlust binge-watchen. Bij Netflix komen er drie series uit, waaronder Nightflyers, Amazon start met The ABC Murders en van Big Love komen alle vijf de seizoenen bij Ziggo vanaf vrijdag. De ware seriefan hoeft zich dus niet te vervelen dit weekend. Laat de sneeuw maar vallen, jij kunt lekker binnen warm voor de televisie series gaan kijken. Veel kijkplezier en tot maandag.

Vrijdag 1 februari
Russian Doll – Seizoen 1 (Netflix)
Always a Witch – Seizoen 1 (Netflix)
Nightflyers – Seizoen 1 (Netflix)
My Brilliant Friend – Seizoen 1 (NPO Start Plus)
The ABC Murders – Seizoen 1 (Amazon)
Big Love – Seizoen 1 – 5 (Ziggo)
Oxygen True Crime Series: unspeakable Crime: the Killing of Jessica Chamber (Play)
21.00 – 12 Monkeys (H) – Seizoen 1 (FOXBE)

Zaterdag 2 februari
20.35 – The Truth Will Out – Seizoen 1 (Canvas)
22.00 – Blood (2018) – Seizoen 1 (BBC First)
22.55 – Hidden (2018) – Seizoen 1 (NPO 2)

Zondag 3 februari
18.25 – Agent Carter – Seizoen 1 (CAZ)
21.00 – Lindsay Lohan’s Beach Club – Seizoen 1 (MTV)
22.00 – The Passage - Seizoen 1 (FOXNL)

Voor deze rubriek worden volgende zenders en streamingdiensten gevolgd:

Vlaanderen: Eén, Canvas, VTM, Q 2, Vier, Vijf, Zes, Vitaya, Caz en Play More.
Nederland: NPO 1, NPO 2, NPO 3, Veronica, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL 8, Net 5, SBS 6, Videoland en Ziggo.
Vlaanderen en Nederland: Fox, BBC Entertainment, BBC First en Netflix.

Wanneer andere zenders, die sporadisch series uitzenden, een nieuwe serie of een nieuw seizoen uitzenden zullen we dat zo mogelijk natuurlijk ook vermelden in deze rubriek.

* Wijzigingen en typefouten voorbehouden. Mochten we wat gemist hebben, geef het aan in de reacties hieronder.
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_KatiaKad
01 feb 2019 20:21 -
Hoi, ik zie in de tv gids dat Hidden niet de serie is waarnaar jullie verwijzen. Het is een andere serie Hidden - ook wel Craith genoemd- die al eens op Canvas te ziek was. Groetjes
Reageer
avatar_Roeman
01 feb 2019 21:32
Ik heb het gewijzigd.
Reageer

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Vandaag, 16:00
Afgelopen donderdag is de zestienjarige acteur Logan Williams overleden. Williams speelde onder andere in The Flash van The CW.
Vandaag, 15:00
Eind volgende maand verschijnt het tweede seizoen van Before We Die op NPO Plus. Kort daarna is het seizoen ook wekelijks te volgen op NPO 3.
Vandaag, 09:00
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 16:00
1
Big Little Lies actrice Nicole Kidman werkt aan een nieuwe serie voor Amazon. De serie is gebaseerd op het aankomende boek van Janelle Brown, Pretty Things.
Gisteren, 15:00
Het derde seizoen van Fauda verschijnt in april op Netflix, de eerste beelden van het nieuwste seizoen zijn nu te bekijken.
Gisteren, 14:00